Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sony lansează primul card de memorie CFexpress Type A cu performanță de mare viteză și durabilitate ridicată

  • Viteze de scriere de până la 700MB/s[1] și viteze de citire de până la 800MB/s[1]
  • Design compact și funcționalitate avansată
  • Design cu disipare eficientă a căldurii
  • Construcție de tip TOUGH ce asigură durabilitate ridicată și rezistență la praf și umezeală
  • Suportă software-ul de diagnosticare File Scan Utility Memory și Memory Card File Rescue pentru recuperarea datelor

Sony a anunțat astăzi o nouă generație de media – primele[2] carduri de memorie din lume de tip CFexpress Type A, cu versiuni de o capacitate de 80GB și 160GB, (CEA-G80T și CEA-G160T) cea mai recentă adiție la gama de carduri Sony realizate conform standardului TOUGH. Oferind viteze mari de transfer, durabilitate și fiabilitate, noile carduri CFexpress Type A oferă performanțe profesionale și fără stres atât pentru fotografi, cât și pentru creatorii de conținut video.

Performanță de mare viteză

Atât CEA-G80T (80GB) și CEA-G160T (160GB) folosesc cea mai recentă tehnologie de control a memoriei flash pentru a atinge viteze de scriere de până la 700 MB/si și viteze de citire de până la 800 MB /si, reducând foarte mult timpii de golire a bufferului pentru fotografiere eficientă, fără stres.

Type-A_MemoryCard_80_A

Cardurile CFexpress Type A sunt ideale pentru fotografierea în rafală de mare viteză de peste 1000 de imagini statice RAW necomprimate, precum și pentru înregistrarea video 4K la 120 de cadre pe secundă la rate de transfer ridicate cu funcția[3] Slow & Quick Motion, atunci când sunt asociate cu noul Alpha 7S III, care dispune de două sloturi pentru carduri CFexpress Type A, suportând și carduri UHS-I and UHS-II SDXC/SDHC, pentru captarea simultană a diferitelor tipuri de media sau pentru înregistrarea video continuă extinsă chiar și la cea mai mare rată de biți. Respectarea specificațiilor profilului de garanție a performanței video VPG400 asigură o înregistrare video stabilă la 400 MB/s – creând un flux de lucru fluid pentru creatorii de conținut profesioniști.

Design eficient de disipare a căldurii

Noile carduri CFexpress Type A sunt echipate cu un radiator care transferă căldura generată de card către exterior, chiar în timpul transmiterii unui volum de date ridicat la viteze mari, utilizând un aliaj original Sony cu o conductivitate termică excelentă. Acest lucru le permite utilizatorilor să înregistreze pentru perioade de timp[4] îndelungate, chiar și când filmează intern la calitate 4K și la 120 de cadre pe secundă.

Type-A_MemoryCard_160_A

Durabilitate de tip Tough

Respectând specificațiile TOUGH de la Sony, noile carduri CFexpress Type A au rezistență la îndoire și la impact pentru a proteja datele prețioase, chiar și atunci când utilizatorii schimbă frecvent cardurile în medii neprietenoase.

Acestea sunt de până la cinci ori mai rezistente la impact și de zece ori mai rezistente la îndoire, în comparație cu standardele minime ale Cfexpress Type A, pentru o durabilitate excepțională. În plus, datorită unei structuri interne speciale, acestea sunt certificate IPX7 fiind rezistente la umiditate și IP5X de protecție împotriva pătrunderii prafului (IP57) pentru o durabilitate sporită.

Fiabilitate

Accidentele se întâmplă. Software-ul Sony pentru recuperarea[5] datelor le permite utilizatorilor să recupereze imagini RAW sau clipuri 4K șterse din greșeală de pe cardurile de memorie. În plus, software-ul de diagnostic Sony Media Scan Utility[6] va fi actualizat pentru compatibilitate cu cardurile CFexpress Type A, permițându-le utilizatorilor să diagnosticheze și să primească avertizări înainte ca numărul de cicluri de citire/scriere să se apropie de limita maximă a cardului.

Type-A_reader

Cititor de carduri CFexpress Type A

Optimizat pentru noile carduri CFexpress Type A, cititorul de carduri CFexpress Type A (MRW-G2) oferă viteză de transfer SuperSpeed prin USB (USB 3.2 Gen 2) de până la 10Gbps prin USB Type-C®, permițând creatorilor să aibă un flux de lucru eficient atunci când lucrează cu fișiere de imagine de rezoluție înaltă, clipuri 4K și alte tipuri de date. Atunci când este combinat cu un card de memorie CFexpress Type A, acesta le permite utilizatorilor să transfere date de aproximativ 2,8 ori mai rapid decât prin mijloace convenționale[7]. Cititorul de carduri MRW-G2 poate fi folosit cu carduri CFexpress Type A și cu carduri de memorie SDXC/SDHC (UHS-I and UHS-II).

Preț și disponibilitate

Cardurile de memorie CFexpress Type A și cititorul de carduri vor fi disponibile în Europa începând din luna septembrie 2020. Prețul aproximativ recomandat pentru retaileri este de:

  • CEA-G80T: 1200 lei
  • CEA-G160T: 2200 lei
  • Cititorul de carduri MRW-G2: 700 lei.

[1] Performanța efectivă poate varia și depinde de mediul și de scenariul de utilizare.
[2] Începând cu iulie 2020, studiu Sony.
[3] Adâncime de culoare pe 10 biți 4:2:2. Înregistrare All Intra pentru filmarea în mod slow motion.
[4] Depinde de performanța camerei.
[5] Nu suportă recuperarea datelor pentru conținutul protejat sau pentru fișierele de gaming. Nu toate datele pot fi recuperate.
[6] Un cititor de carduri MRW-G2 CFexpress Type A/SD este necesar pentru diagnosticarea cardului CFexpress Type A. Diagnositcarea nu este posibilă prin cititoare de carduri oferite de alți producători sau printr-o conexiune directă la cameră.
[7] Condiții de test Sony. Comparativ cu un card de memorie Sony SDXC UHS-II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *