free download 78 travel guides written by experts

Sony Ericsson lanseaza Xperia™ arc

– un smartphone cu design ultra-subtire ce rulează pe ultima versiune de Android 2.3

· Xperia™ arc combină designul ultra-subţire cu tehnologiile inovatoare Sony de redare a imaginilor, pe platforma Android 2.3
· Ecran multi-touch de 4.2” şi Reality Display cu procesor de imagine Mobile BRAVIA® Engine ce asigură o calitate foarte bună a imaginilor redate
· Cameră foto de 8.1 megapixeli şi funcţie de filmare HD

Sony Ericsson a lansat noul telefon Xperia™ arc, ce are la bază cele mai performante tehnologii Sony de redare a imaginilor şi rulează pe ultima versiune a platformei Android – 2.3. Xperia™ arc este primul model dintr-o generaţie nouă de telefoane Xperia™ care vor fi lansate în 2011.

Bert Nordberg, preşedintele Sony Ericsson a declarat “Am început în forţă anul 2011 prin lansarea celui mai performant telefon Xperia™ care există la acest moment pe piaţă. Xperia™ arc combină tehnologiile revoluţionare Sony cu un design unic, pentru a oferi consumatorilor experienţe noi; toate acestea pe ultima versiune de Android™ – 2.3”.

Xperia™ arc vine cu un design unic, specific telefoanelor Sony Ericsson. Ultra-subţire şi uşor (117 grame), Xperia™ arc are doar 8.7 mm în partea cea mai subţire şi un ecran multi-touch de 4.2”. Realizat din materiale premium, cu un corp arcuit, telefonul este rezistent şi se mulează perfect în mâinile utilizatorilor.

Xperia™ arc încorporează cele mai performante tehnologii Sony. Reality Display cu procesorul de imagine Mobile BRAVIA® Engine oferă o calitate excepţională a imaginii, culori luminoase şi detalii îmbunătăţite. Mai mult decât atât, senzorul de înaltă rezoluţie Exmor R™ de la Sony, cu lentile f/2.4, folosit şi la aparatele foto Sony Cybershots, asigură redarea fotografiilor clare şi luminoase şi înregistrări HD, chiar şi la lumină scăzută. Toate fotografiile şi înregistrările pot fi vizualizate la calitate HD pe televizor, cu ajutorul conectorului încorporat HDMI.

Xperia™ arc funcţionează pe cea mai nouă versiune de Android™ şi asigură acces la Google Mobile Services şi la mulţimea de aplicaţii disponibile pe Android market.

Sony Ericsson Xperia™ arc – Principalele caracteristici
· Subţire, uşor şi rezistent, respectă curbura naturală a mâinii
· Ecran multi-touch de 4.2” şi Reality Display cu procesor de imagine Mobile BRAVIA® Engine ce asigură o calitate foarte bună a imaginilor redate
· Senzor Sony Exmor R™ pentru telefoane mobile: fotografii şi înregistrări de înaltă rezoluţie
· Cameră foto de 8.1 megapixeli şi funcţie de filmare HD
· Android Market™ – acces la mii de aplicaţii

Sony Ericsson Xperia™ arc va fi disponibil în România începând cu primul trimestru al anului 2011.

Bucuresti, 06.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *