free download 78 travel guides written by experts

SONY BMG ENTERTAINMENT se alatura initiativei

Nokia Comes With Music

Conţinut de la SONY BMG – acum disponibil pe dispozitivele Nokia

Nokia a anunţat astăzi includerea oficială a SONY BMG ENTERTAINMENT în Nokia Comes With Music (Însoţit de muzică), un program revoluţionar care permite utilizatorilor să descopere şi să se bucure de muzică prin intermediul dispozitivelor Nokia. „Datorită colaborării noastre cu una dintre cele mai mari case de discuri din lume, SONY BMG, putem oferi o paletă muzicală extrem de bogată – atât artişti internaţionali cât şi locali – prin intermediul programului Comes With Music,” a declarat Tero Ojanperä, vice-preşedinte şi responsabil al diviziei Nokia Entertainment and Communities. „Ne bucurăm foarte mult de această colaborare deoarece avem astfel posibilitatea de a oferi o gamă muzicală nelimitată.”

„Nokia Comes With Music reprezintă o inovaţie care nu doar ajută oamenii să descopere şi să se bucure de muzică, ci extinde aria de afaceri şi beneficiile aduse artiştilor, caselor de discuri şi altor participanţi care deţin drepturi asupra creaţiilor muzicale”, a adăugat Tero Ojanperä.

„Această iniţiativă reprezintă o nouă modalitate importantă de a avea acces la muzică, prin intermediul căreia, pe durata unui an întreg, fanii pot descoperi portofoliul vast al SONY BMG," a comentat Thomas Hesse, President, Global Digital Business & U.S. Sales, SONY BMG MUSIC. „Suntem de părere că acest model de afaceri va încuraja utilizatorii să testeze o gamă largă de materiale, să îşi diversifice gusturile muzicale şi să asculte muzică mai mult ca oricând. De asemenea, vom oferi astfel noi oportunităţi artiştilor din toate genurile muzicale şi vom creşte cererea pentru muzică în general."

Utilizatorii care vor cumpăra un dispozitiv Nokia Comes With Music vor avea timp de un an acces la portofoliul bogat de muzică al SONY BMG. În primele douăsprezece luni de la achiziţionarea dispozitivului Nokia, aceştia vor putea descărca melodii pe dispozitivul mobil sau pe computer de la Nokia Music Store.

După încheierea acestei perioade, utilizatorii pot păstra melodiile descărcate şi, dacă achiziţionează un nou dispozitiv compatibil sau computer, pot transfera materialele descărcate înlocuind dispozitivul sau computerul vechi cu cel nou achiziţionat. Drept urmare, fanii muzicii care vor să participe la experienţa Comes With Music vor putea păstra materialele descărcate pe dispozitiv sau computer pentru tot restul vieţii.

Utilizatorii vor avea la dispoziţie o serie largă de opţiuni pentru a continua să achiziţioneze muzică după încheierea abonamentului Nokia Comes With Music. Astfel, vor putea achiziţiona în continuare melodii prin Nokia Music Store sau vor putea opta pentru un serviciu cu „acces nelimitat” pentru a se bucura de noi apariţii şi de melodii pe care nu le-au descărcat pe durata primului an de abonament.

Se estimează că lansarea programului Comes With Music va avea loc în a doua jumătate a anului 2008, urmând a fi disponibil pe anumite pieţe prin intermediul unei game de dispozitive Nokia.

Bucuresti, 22.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *