free download 78 travel guides written by experts

Sonia Argint Ionescu incepe programul detox

Deşi are dimensiuni de fotomodel şi este sportivă prin definiţie, vedeta TVR Sonia Argint Ionescu a hotărât să încerce programul detox, fiind inspirată de Camelia Şucu, una dintre invitatele ediţiei de ieri a emisiunii Se zice că… de la TVR 1.

„De astăzi intru la Detox*! Am tot spus că voi încerca, dar până acum nu mi-am luat inima în dinți. Sunt mult prea pofticioasă. M-a convins Camelia Şucu ieri în emisiune!

Scopul meu nu este de a slăbi, cu toate că 1 – 2 kg în minus nu m-ar deranja. Îmi doresc un ten radiant și energie (am nevoie din plin)! Vă ţin la curent…”, a spus Sonia la încheierea emisiunii.

Şi tot ieri la Se zice că…, Sonia a dezvăluit motivul pentru care s-a apucat de alergat. Discutând despre un stil de viaţă sănătos şi detox în emisiune, Sonia şi-a amintit cum Camelia Şucu a determinat-o să alerge o tură de parc (Herăstrău). Mergeam la aceeaşi sală de sport, iar Camelia îmi povestea cât de bine se simte după ce îşi face şi alergarea în aer liber. În emisiune, Sonia i-a mărtusit invitatei că femeia de afaceri a reprezentat pentru ea un model, încă din copilărie.

Cum îşi numesc vedetele copiii şi care sunt cele mai ciudate nume de la Hollywood, dar şi de la noi, aflaţi marţi, de la ora 17.10 la TVR 1, la Se zice că… Momente muzicale aduse de AMI, Leo Iorga şi Pact, amănunte despre programul special, gratuit, de reconstrucţie de sân dedicat persoanelor care au suferit mastectomii cauzate de cancerul mamar, dar şi despre ce înseamnă stereotipul „femeia bărbat” sau cum să faci "business with grace" aflaţi mai multe la Se zice că… Marţi, ora 17.10, la TVR 1 şi tvrplus.ro. Despre fiecare ediţie Se zice că… găsiţi informaţii pe tvr.ro sau pe pagina de www.facebook.com/seziceca.

Cu Sonia Argint-Ionescu, ca şi cu celelalte colege ale ei – Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu – vă puteţi întâlni de luni până miercuri, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro, în cel mai recent format produs de Televiziunea Română. De luni până miercuri cele patru încep dezbaterile cu Se zice că… la TVR.

* Detoxifierea este un program ce îndepărtează toxinele şi stimulează metabolismul, ceea ce conduce la o funcţionare mai bună a organismului şi o eliminare mai facilă a kilogramelor în plus.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *