free download 78 travel guides written by experts

Sonia Argint Ionescu alearga la Maratonul International Bucuresti

„Se zice că… alerg 17 km în fiecare zi. De fapt alerg între 6 şi 12 km, de două ori pe săptămână”, mărturiseşte vedeta TVR Sonia Argint Ionescu.

„Dar în acest weekend voi alerga cu un scop precis: pe 5 octombrie voi alerga în echipa HHC (Hope and Homes for Children Romania) la ştafetă şi vă rog pe voi să ne ajutaţi să strângem cât mai multe fonduri pentru copiii care nu ştiu ce este o familie!”, continuă Sonia.

Peste 8.000 de alergători din peste 50 de țări vor lua startul pe 5 octombrie, în cadrul celei de-a șaptea ediții a Maratonului Internațional București, cel mai de amploare eveniment de atletism stradal din România.

„Alerg de multi ani. Le-am uitat deja numărul. Pentru mine, alergatul este o plăcere. Probabil şi acesta este motivul pentru care am reuşit să conving oameni din jurul meu să aleagă acest tip de mişcare.

Acum sper să vă conving şi pe voi să fiţi alături de mine într-un demers caritabil şi să sprijiniţi copiii care au fost abandonaţi. Doar uniţi putem trăi toţi într-o lume mai bună!”, astfel sună invitaţia Soniei pentru toţi cei care doresc să i se alăture la evenimentul de duminică.

În funcție de antrenament şi rezistență, alergătorii pot opta, duminică, 5 octombrie, pentru: maraton – 42,195 km, semi-maraton – 21,095 km sau maraton ştafetă – 4×10,548 km, alături de Cursa Populară– 2,9 km, la care sunt aşteptați şi copiii cu vârsta peste 13 ani. Persoanele cu dizabilități pot concura la oricare dintre probele individuale.

Alergătorii sunt așteptați să se înscrie direct la Sport Expo, în spațiul special amenajat din Piața Constituției, vineri, 3 octombrie între orele 13,00 –20,00 şi sâmbătă 4 octombrie, între orele 07.30 si 20.00.

TVR se numără printre partenerii media care susţin evenimentul Maratonul Internaţional Bucureşti.

Cu Sonia Argint-Ionescu, ca şi cu celelalte colege ale ei – Nuami Dinescu, Ioana Voicu şi Florina Ghenescu – vă puteţi întâlni de luni, 6 octombrie, de la 17.10, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro, în cel mai recent format produs de Televiziunea Română. De luni până miercuri cele patru încep dezbaterile cu Se zice că… la TVR.

Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *