Shadow

Sonae Sierra și Ocidental semnează un parteneriat strategic

• Parteneriatul Sonae Sierra – Ocidental va permite achiziționarea celor două centre comerciale care aparțin companiei Sierra Fund
• Sonae Sierra se va ocupa de gestionarea celor două centre comerciale

Maia – Portugalia, ianuarie 2018. Sonae Sierra și Ocidental au semnat un parteneriat pentru a achiziționa MaiaShopping și GuimarãeShopping din Fondul Sierra.
Ca parte a acestei achiziții, Ocidental va deține poziția majoritară în active, iar Sonae Sierra va fi responsabilă pentru gestionarea celor două centre comerciale.

Deschis publicului acum 20 de ani, MaiaShopping are peste 90 de magazine distribuite pe o suprafață totală de închiriat (GLA) de 28.252 m2. Guimarãe Shopping a fost inaugurat în 1995 și cuprinde mai mult de 100 de magazine în 28.819 m2 de GLA.

Sonae Sierra logo

Fernando Guedes de Oliveira, Directorul Executiv al Sonae Sierra, a comentat: “Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat si sperăm că nu ne vom limita la această intelegere, ci vom continua și în viitor dacă apar alte oportunități de interes pentru ambele părți. Sonae Sierra își va menține gestionarea proactivă a celor două centre comerciale, contribuind la obiectivele parteneriatului.”

Nelson Machado, CEO al Băncii de asigurări, Viața și Pensii, Comitetul Executiv al Ageas Portugalia, a adăugat: “Acest parteneriat vizează achiziționarea de bunuri cu scopul de a deține active diversificate, în conformitate cu strategia noastră de achiziție. Aceasta este o investiție, avizată de AG Real Estate, care permite companiei Ocidental să obțină o participație majoritară în cele două active, iar managementul proprietății va fi în responsabilitatea partenerului nostru, Sonae Sierra “.

Despre Ocidental

Ocidental este cel mai mare operator de asigurări bancare și societatea de asigurări de viață numărul unu, din punct de vedere al portofoliului administrat, în Portugalia, și un lider în provizioanele matematice. Oferă o gamă largă de soluții de asigurări Life și non-Life, destinate protejării familiilor și companiilor, în zonele personale și de proprietate.

A fost recunoscută “Cel mai bun asigurător de viață” la Premiile mondiale de asigurări globale de asigurări financiare 2017.
Acesta este liderul clar al pieței fondurilor de pensii din Portugalia, care gestionează active de 5,2 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o cotă de piață de 27,7%.

Ocidental face parte din grupul de asigurări internaționale Ageas, cu o istorie de 190 de ani, care operează în 16 țări din Europa și Asia.

Aflați mai multe: https://www.ocidental.pt/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *