free download 78 travel guides written by experts

Sonae Sierra si ING Real Estate Development tocmai au inceput constructia “Le Terrazze”

Un nou centru commercial in La Spezia, Italia

·    Un parteneriat 50/50 intre Sonae Sierra si ING Real Estate Development
·    O investitie totala de peste de 125 milioane de Euro (cost financiar net)
·    Mai mult de 40% din GLA deja inchiriata: Ipercoop, Euronics, Tonic, Play Park, Scarpamondo, Deichmann, Sasch, Cisalfa, Den Store vor fi cateva dintre magazinele prezente
·    Inaugurarea programata pentru toamna anului 2011

Sonae Sierra si ING Real Estate Development printr-un parteneriat 50/50 au inceput constructia noului centru comercial “Le Terrazze” in La Spezia, Italia.
O mare parte a investitiei a fost obtinuta printr-un acord semnat cu un cartel de banci italiene, UniCredit Corporate Bank (organizator al cartelului), Banca Popolare di Lodi, Mediocredito Italiano si Cassa di Risparmio della Spezia (Intesa Sanpaolo Group).

Cu o suprafata totala inchiriabila (GLA) de 38,460 m2, noul centru comercial este programat pentru inchirere in toamna anului 2011 si va fi cel mai mare din provincia La Spezia. Peste 40% din GLA este deja inchiriata unor brand-uri precum: Ipercoop, Euronics, Tonic, Play Park, Scarpamondo, Deichmann, Sasch, Cisalfa sau Den Store.

“Le Terrazze” se adreseaza celor 210.000 de locuitori din regiune (din care 100.000 sunt rezidenti din La Spezia) si va cuprinde un total de 107 unitati – un hypermarket Ipercoop de 7,500 m2, 9 magazine mari, 16 restaurante si baruri, un centru pentru distractii, un club de fitness si  2,000 de locuri de parcare. Mixul inovator al chiriasilor si al centrelor de petrecere a timpului vor face ca “Le Terrazze” sa fie centrul comercial cel mai modern si unic din Riviera Levante si Versilia (coasta Toscana).

Amplasat intr-o zona rezidentiala, la doar 1km de centrul orasului La Spezia, “Le Terrazze” reprezinta prima faza a unui proiect amplu de regenerare urbana, cu o suprafata de 100,000 m2 pentru zona locuibila si birouri, proiect ce va fi dezvoltat de terte parti in anii urmatori.

Astfel, “Le Terrazze” va fi foarte accesibil de vizitat din centrul orasului dar si din zone turistice precum Le Cinque Terre, Porto Venere si Versilia (Coasta Toscana) datorita noului drum “Aurelia-bis” ce va fi construit in viitorul apropiat.

“In contextul economic actual, demararea unui astfel de proiect este foarte importanta. Multumita efortului sustinut si implicarii noastre vom putea incepe
constructia centrului Le Terrazze cu mai mult de 40% din GLA deja inchiriata. Acest centru comercial va fi cel mai mare din provincie si va aduce in La Spezia o oferta noua si inovatoare de a cumparaturi si de petrecere a timpului”, a declarat Álvaro Portela, CEO al Sonae Sierra.

“Suntem nerabdatori sa prezentam locuitorilor si numarului mare de turisti care viziteaza in fiecare an La Spezia, Liguria de Est si Coasta Toscana standardele de inalta calitate in arhitectura, oferta comerciala si modalitatile de petrecere a timpului liber. Experienta si profesionalismul membrilor acestui parteneriat asigura furnizarea unui produs de calitate” a adaugat Scott Dwyer, Manager General al ING Real Estate Development International.

La Spezia – Italia, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *