free download 78 travel guides written by experts

Sonae Sierra semneaza contractul cu Vitantis Mall Bucuresti pentru

pentru furnizarea de servicii de închiriere

Know-how Sonae Sierra pentru îmbunătăţirea mixului de magazine în Vitantis Mall

Sonae Sierra a încheiat un Contract de Servicii de Închiriere cu Vitantis Mall Bucureşti, pentru asigurarea serviciilor de închiriere a spaţiilor comerciale începând cu luna aprilie 2011. Astfel, Sonae Sierra va furniza servicii de închiriere pentru centrul comercial care cuprinde 56 de magazine şi restaurante şi deserveşte sectorul 4 din Bucureşti şi zonele învecinate.

Printre principalele magazine ancoră deja prezente în centrul comercial cu o suprafaţă totală închiriabilă de 39.110 m² se numără Carrefour (hypermarket) şi Praktiker (DIY). Începând cu luna aprilie 2011, prin adăugarea unor noi chiriaşi, Sonae Sierra va contribui la dezvoltarea centrului comercial. Vitantis Mall este situat lângă Calea Vitan şi Dâmboviţa, într-o zonă dens circulată şi oferă 800 de locuri de parcare. În urma semnării noului contract de închiriere, Vitantis Mall va beneficia de know-how-ul Sonae Sierra pentru îmbunătăţirea şi adaptarea mixului de magazine la nevoile vizitatorilor din zona de acoperire.

“Contractul semnat cu Vitantis este o recunoaştere a capacităţii şi eficienţei companiei Sonae Sierra  în managementul centrelor comerciale, mulţumită experienţei noastre de peste 20 de ani. Obiectivul nostru este acela de a adăuga valoare durabilă atât centrelor comerciale din portofoliul nostru, cât şi centrelor comerciale deţinute de către terţi, prin îmbunătăţirea mixului de magazine şi crearea de spaţii comerciale care să ofere experienţe unice de cumpărături.” declară Vitor Nogueira, Sonae Sierra Managing Director of Property Management pentru Romania Grecia şi Italia.

Bucuresti, 04.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *