free download 78 travel guides written by experts

Sonae Sierra – centru comercial inovator la Craiova

Prezenţă nouă la Adora Mall: Altex

· Altex închiriază aproximativ 1400m2, alăturându-se numărului în creştere de mărci de retail deja existente
· Adora Mall: 35% din suprafaţa totală de închiriat contractată
· Cora, Cinema City, Orsay, Best of Bowling printre mărcile prezente la Adora Mall

Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, creşte numărul de contracte de închiriere semnate pentru Adora Mall prin semnarea contractului cu Altex – specialistul în electronice şi electrocasnice.

Adora Mall, al cărui proprietar şi dezvoltator este Sonae Sierra, este un centru comercial inovator care va fi dezvoltat pe o suprafaţă totală închiriabilă de 59.000 m2. Cele peste 190 de magazine, unităţi de servicii şi facilităţi de petrecere a timpului liber şi cele 1.900 locuri de parcare garantează locuitorilor judeţului Dolj o ofertă comercială şi de petrecere a timpului liber completă . Contractul de închiriere semnat cu Altex ridică la 35% suprafaţa totală închiriată până în prezent, alături de alte 30 de procente pentru care negocierile au ajuns în faza finală, reprezentând în acelaşi timp confirmarea faptului că negocierile se află într-o fază avansată şi poziţionând Adora Mall ca destinaţia de referinţă pentru cumpăraturi, servicii şi pentru petrecerea timpului liber.

”Alături de alte contracte în faza de finalizare sau recent încheiate, Altex demonstrează că Sonae Sierra investeşte masiv pentru ca Adora Mall să beneficieze de cea mai bună ofertă comercială şi de petrecere a timpului liber. Ne bucură faptul că eforturile noatre se materializează prin semnarea unuor contracte de închiriere cu firme importante de retail cum este cazul Altex , care aduce astfel un plus de valoare proiectului nostru, împărtăşind în acelaşi timp viziunea noastră de a transforma Adora Mall în destinaţa comercială numărul unu din regiune”, a afirmat Vitor Nogueira, Sonae Sierra Managing Director for Property Management în România, Grecia şi Italia.

Dezvoltat pe o suprafaţă de aproximativ 1.400m2, noul magazin Altex va oferi vizitatorilor produse electronice, electrice şi electrocasnice, mobilier integrat, accesorii IT şi de telecomunicaţii, muzică, filme, reviste, dar şi facilităţi de închiriere DVD-VHA şi de prelucrare foto.

“Obiectivul Altex este extinderea operaţiunilor în locaţii cheie din România iar colaborarea cu Sonae Sierra pentru Adora Mall oferă condiţiile perfecte în acest sens. Suntem încrezători că am facut un nou pas în direcţia corectă şi că această colaborare va reprezenta un success pentru ambele părţi dar mai ales pentru locuitorii Craiovei”, a declarat Adrian Urda, Altex Chief Operating Officer.

Magazinul Altex se adaugă listei de mărci deja pezente la Adora Mall, completând astfel atât oferta comercială, cât şi cea de petrecere a timpului liber. Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet şi Best of Bowling sunt mărci care şi-au confirmat prezenţa în Adora Mall, făcând deja parte din mix-ul de chiriaşi aflat în continuă creştere. În perioada următoare Sonae Sierra va continua negocierile pentru a semna contracte de închiriere cu alte mărci şi pentru a aduce un plus de valoare ofertei deja existente, oferindu-le celor 435.000 de locuitori din zona de acoperire cea mai bună ofertă de cumpărături şi de petrecerea timpului liber.

De asemenea, Sonae Sierra lucrează în continuare la planul investiţilor iar negocierile spre a identifica cele mai bune soluţii de finanţare sunt deja în fază avansată. Ingo Nissen, Development Manager Sonae Sierra România, afirmă: “Adora Mall dispune de toate condiţiile necesare pentru a deveni cel mai important centru comercial din regiune. Soluţiile de finanţare sunt deja într-o fază avansată, ceea ce ne va permite să demarăm proiectului.”

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *