Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

SolvIT Networks a fost desemnata “CA South Eastern Europe Partner of the Year 2016”

In luna noiembrie a acestui an, in cadrul CA World, evenimentul anual CA Technologies, care se desfasoara in Las Vegas, Nevada, S.U.A. si reuneste reprezentantii industriei IT din intreaga lume, precum si mii de reprezentanti si distribuitori CA la nivel mondial, CA Technologies a oferit companiei SolvIT Networks, partenerul sau strategic pentru Europa Centrala si de Est, premiul “CA South Eastern Europe Partner of the Year 2016”.

Acest premiu a fost acordat pentru depasirea obiectivelor in privinta veniturilor si a volumului de business, precum si pentru performanțe remarcabile și satisfacție a clienților. Criteriile clasamentului CA au fost realizarea si respectarea unui plan de business orientat spre succesul pe termen mediu si lung, sustinerea unui program bine structurat de training si suport, precum si implementarea strategiilor de marketing ale CA, in functie de specificul regional al fiecarui partener.


Acestea au fost si motivele principale care au stat la baza deciziei CA de a oferi acest premiu companiei SolvIT, recunoscand astfel oficial valoarea si realizarile acesteia, precum si  competentele tehnice si in domeniul consultantei de specialitate ale echipei.

SolvIT Netwoks este partener CA Technologies din 2005 si distribuitor al intregii suite de solutii de securitate, infrastructure management, service management, application performance management, project and portfolio management, DevOps, in calitate de CA Strategic Partner. De asemenea SolvIT este Gold Service Partner, fiind partener preferat al CA Tehnologies in Orientul Mijlociu si Africa de Nord (CA MENA), Europa de Est si tarile din fosta Iugoslavie. SolvIT Networks a mai primit premiul “Partner of the Year” in 2008, in cadrul aceleiasi conferinte.

SolvIT este o companie dinamica, flexibila si eficienta – furnizor de solutii complete pentru infrastructura si securitate IT. Pe langa piata din Romania – unde este recunoscuta in special pe segmentele  financiar-bancar, telecom, guvern si administratie publica si utilitati, SolvIT a implementat proiecte complexe si in pietele din tari precum Serbia, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Republica Moldova, Cipru, Turcia, Finlanda, Egipt , Kuweit si Arabia Saudita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *