free download 78 travel guides written by experts

Solutiile Guvernului Privat pe tema “Fiscalitate” in dezbatere la The Money Channel

Televiziunea de business The Money Channel difuzeaza astazi, incepand cu ora 17:15, o noua editie a emisiunii "Guvernul Privat". Emisiunea isi propune sa puna in discutie concluziile dezbaterii pe tema “Fiscalitate”, din cadrul proiectului Business Standard, Guvernul Privat.

Invitatii lui Dan Suciu, realizatorul emisiunii, vor fi Cristian Parvan, Secretar General AOAR Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Ionut Simion, partener, Consultanta fiscala si juridica, PricewaterhouseCoopers Romania si Razvan Ilie, jurnalist Business Standard.

Reuniti intr-o “sedinta de guvern” in cadrul proiectului initiat de Business Standard “Guvernul Privat”, membrii comunitatii de business si-au stabilit, marti, 4 noiembrie o agenda de prioritati pentru un sistem fiscal modern si flexibil. Printre acestea, se numara mentinerea actualei cotei unice de impozitare sau chiar diminuarea acesteia si imbunatatirea sistemului de colectare a taxelor; reforma severa a politicii de cheltuieli bugetare si profesionalizarea functionarilor din Ministerul Finantelor; reducerea nivelului de taxare a muncii si legiferarea unei legi a holdingului.

"Guvernul Privat” este o initiativa prin care cotidianul de afaceri, Business Standard isi propune sa creeze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

Proiectul este structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare.

Pentru mai multe detalii despre proiect, calendarul dezbaterilor si participantii la discutiile pe tema „Mediu-Energie” intra pe www.guvernulprivat.ro. De asemenea, cei interesati pot participa la dezbaterile online. Cele mai bune solutii vor fi publicate in cotidianul Business Standard.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *