free download 78 travel guides written by experts

Solutiile de securitate – o investitie in supravietuirea companiei

Noutăți din domeniul securității IT vor fi prezentate la Conferința de Tehnologie Agora

Agora Group organizează mâine, 10 noiembrie 2011, Conferința de Tehnologie Agora cu tema Soluții de Securitate la Hotel Intercontinental din București, începând cu ora 9.30.

Soluţiile de securitate devin pe zi ce trece cheia reuşitei oricărei activităţi, mai ales dacă este vorba despre o activitate economică organizată în cadrul unei firme sau a unei instituţii publice.

Actorii implicaţi în cloud computing declară aproape la unison că principalul obstacol în calea adoptării tot mai largi a acestui nou mod tehnologic de desfăşurare a activităţilor constă tocmai în problemele legate de securitatea datelor tranzacţionate prin intermediul „norului”. Iar acesta este doar un exemplu din multele exemple care pot constitui oricând o adevărată „carte albă” a importanţei problemei securităţii atunci când vine vorba de date.

Este motivul principal pentru care soluţiile complete de securitate au devenit, acum mai mult ca oricând, o investiţie în supravieţuire şi, poate, unica metodă eficientă de a lupta, prin metode defensive, contra unui mediu din ce în ce mai agresiv. Până la urmă, aşa cum pasionaţii jocurilor de război ştiu, bătăliile pot fi uneori câştigate doar prin atacuri surpriză, dar întotdeauna vor fi pierdute fără o apărare eficace.

Tocmai de aceea, conferinţa Agora dedicată soluţiilor de securitate va aduce în faţa audienţei nume de prim rang în furnizarea soluţiilor complete de acest gen, precum Konica Minolta, G Data & AV Security, Tryamm & Blancco, Scop Computers-Vasco, BISS, Netsafe Solutions, Class IT. În definitiv, una din legile fundamentale ale existenţei spune că prevenirea este întotdeauna mai puțin costisitoare decât tratamentul unei boli deja instalate în organism.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, Good Spirit, Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *