free download 78 travel guides written by experts

Solutiile de securitate ESET sunt de astazi complet localizate

ESET, lider in protectia proactiva oferita PC-urilor, serverelor, si altor sisteme informatice, a anuntat astazi lansarea versiunilor complet localizate in limba romana ale solutiilor anti-malware ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, versiuni destinate atat consumatorilor finali cat si mediului business. Aceste versiuni construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense®, tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugand 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, imbunatatind totodata managementul solutiei. Cea mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivelul maxim de securitate, pastrand operarea rapida si transparenta cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.
Mai mult de 70 de milioane de utilizatori din mediul privat sau business au incredere in protectia pe care ESET o ofera proactiv in fata amenintarilor provenite din Internet. Noile solutii continua sa ofere protectie maxima simultan cu un consum minim de resurse hardware, oferind cresterea eficientei si scaderea costului total de posesie.

Simultan cu lansarea versiunilor complet localizate in limba romana, ESET a anuntat astazi lansarea noului instrument de diagnostic ESET SysInspector, disponibil pentru descarcare separat de solutiile de securitate.

Noul instrument de analiza si diagnoza lansat astazi, deja integrat in ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, descopera rapid rootkit-urile ascunse si periculoase fara a fi efectuata o scanare completa a sistemului. Poate de asemenea depista modificarile ascunse facute asupra sistemului de operare, browser-ului web, registrilor si aplicatiilor. Rezultatele scanarii sunt standardizate si pot fi analizate de personalul IT, marind astfel viteza cu care continutul malware este identificat si inlaturat. In plus este oferita o noua functionalitate sub forma unui script special conceput sa ajute departamentele service. Utilizatorii pot alege sa trimita log-ul rezultat in urma analizei efectuate cu ESET SysInspector direct catre specialistii ESET care asigura suport tehnic sau catre personalul IT din propria companie.

Bucuresti, 04.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *