free download 78 travel guides written by experts

Solutiile de criptare Pointsec Mobile suporta acum

Nokia E90 Communicator

Performanţă superioară pentru dispozitivele Nokia bazate pe platforma Series 60 şi suport nou pentru E90 Communicator

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea versiunii Pointsec Mobile 3.1.3 bazată pe platforma S60, o actualizare a soluţiei de securizare a telefonului mobil. Soluţia oferă acum o protecţie solidă a datelor şi control al accesului pentru utilizatorii Nokia E90 Communicator, care funcţionează pe baza platformei Series 60. Versiunea Pointsec Mobile bazată pe S60 suportă, de asemenea, şi alte dispozitive business ale seriei Nokia E, precum şi dispozitive multimedia ale seriei Nokia N bazate pe aceeaşi platformă, S60. În acelaşi timp, Pointsec Mobile include o tehnologie îmbunătăţită de criptare cu performanţe superioare de criptare şi decriptare a datelor pe dispozitivele care folosesc platforma Series 60, reducând timpul de încărcare a CPU şi prelungind durata de viaţă a bateriei.  

Folosind soluţiile Pointsec Mobile, informaţiile sensibile sunt codate şi decodate automat, în timp ce operează transparent la utilizatorul final. Soluţia Pointsec Mobile se supune Open Mobile Alliance (OMA) şi beneficiază de suport suplimentar pentru noua ediţie a soluţiei Nokia Intellisync OMA. În plus, Check Point oferă instrumente pentru managementul centralizat al tuturor dispozitivelor  protejate de Pointsec, inclusiv telefoane mobile, laptopuri şi desktopuri.

Pointsec Mobile oferă protecţie pentru toate tipurile de informaţii, inclusiv pentru mesajele SMS şi e-mail, calendar, pentru fişiere Word sau PowerPoint de la Microsoft şi pentru informaţii de pe dispozitive mobile. Suportă management centralizat folosind profilurile Pointsec, care permit managementului IT şi al securităţii să creeze, să schimbe şi să aplice regulile de securitate ale organizaţiei pentru toţi utilizatorii mobili.

Check Point oferă cea mai mare acoperire a codării din industrie cu suport pentru laptopurile şi desktopurile care rulează Windows, sisteme bazate pe Linux, dispozitive de stocare mobile – cum sunt stickurile şi CD-urile – şi toate telefoanele mobile cunoscute care se bazează pe sistemele de operare Microsoft, Symbian şi Palm. Produsele Pointsec deţin cele mai multe certificări importante din industrie şi suport pe un număr mare de platforme, în comparaţie cu celelalte soluţii de pe piaţă.

Pointsec Mobile este disponibilă la Check Point Software Technologies.

Bucuresti, 13.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *