free download 78 travel guides written by experts

Solutiile de ambalare Shrink Packaging acum in Romania

Sealed Air, lider global in inovarea si producerea unei game largi de ambalaje pentru protectie si ambalare, si-a lansat de curand in Romania, divizia de Shrink Packaging, ca urmare a succesului obtinut de performantele foliilor de poliolefina Cryovac, in Europa de Vest.

Tehnologiile si produsele Shrink Packaging sunt create pentru a raspunde noilor standarde de ambalare, oferind clientilor sai beneficii economice. Gama de folii termocontractibile cu un grad inalt de durata si protectie Cryovac au fost concepute pentru a fi folosite impreuna cu echipamentele si masinile de ambalare, Shanklin recunoscute in toata lumea pentru durabilitatea, gradul ridicat de flexibilitate, dar mai ales pentru calitatea lor.

Unul dintre principalele avantaje competitive ale sistemelor de ambalare Sealed Air il reprezinta aportul la eficientizarea intregii activitati de productie si livrare ale unui partener, de la momentul ambalarii produsului, si drumul prin intreg lantul logistic de stocare si livrare, finalizand cu expunerea la raft fara ca integritatea pachetului sa fie pusa in pericol.

“Solutiile de ambalare  Shrink Packaging Sealed Air, recunoscute pentru cresterile si perfomantele inregistrate pe mai multe piete si in diverse industrii, demonstreaza ca tehnologia este foarte importanta atunci cand o companie doreste sa fie competitiva si eficienta. De aceea obiectivul nostru in Romania este sa ne folosim eficient experienta, pentru a valorifica potentialul de crestere al pietei de ambalaje din Romania, influentata puternic de dezvoltarea marilor lanturi de retail si a centrelor logistice” a declarat Serafino Monaldi Regional  Sales  Manager – Shrink Packaging,  South East Europe – Middle East & Africa

Divizia Shrink Packaging Sealed Air ofera un serviciu personalizat ‘One-stop, single source” adaptat specificului si nevoilor fiecarui client. Pornind de la o analiza detaliata a solicitarii clientului, personalul tehnic si de vanzari din Romania este pregatit sa ofere consiliere completa cu privire la selectarea  echipamentului potrivit precum si a materialelor necesare. De asemenea ofera suportul optim pentru instalarea si testarea echipamentelor, asistenta in operarea acestora, precum si service si consultanta post vanzare.

“Datorita gamei foarte largi de echipamente si materiale produse de Sealed Air,  suntem in masura sa oferim solutii de ambalare care se pot aplica in orice industrie. Chiar daca activam de foarte putin timp in Romania, am reusit sa parcurgem etapele finalele de negociere si respectiv implementare a doua linii complete de ambalare, ce includ echipamentele si foliile necesare. Incepand cu luna mai va functiona in Romania prima linie de ambalare in folie termocontractibila Shanklin complet automatizata, achizitionata de unul dintre cei mai importanti clienti ai nostri din judetul Timis" a declarat Cristina Stanciu Territory Sales & Development Manager, Romania, Serbia, Bulgaria, Moldova, Sealed Air Corporation – Shrink Packaging

Ca orice companie internationala, Sealead Air isi urmeaza clientii oriunde acestia isi dezvolta capacitatile si activitatile proprii, avand posibilitatea de a le oferi solutii globale dar si specifice fiecarei piete. In Romania exista deja un numar mare de companii romanesti cunoscute atat in sectorul alimentar cat si al bunurilor de larg consum, care folosesc foliile termocontractibile Cryovac, dar si reprezentante ale unor companii multinationale partenere Sealed Air la nivel global.
     
Una dintre prioritatile Sealed Air este implicarea in protectia mediului, in  special de zona de reducere a resurselor, cu un impact pozitiv atat asupra industriei de ambalare cat şi al clienţilor săi. Prin urmare, Sealed Air a demarat dezvoltarea unor noi tipuri de folii Shrink Packaging, care ii va permite reducerea cu pana la 30% a cantitatii de materiale utilizate pentru producerea foliilor sale. Pe langa proiectarea si fabricarea unor produse cu un grad mai inalt de eficienta, utilizand mai putine materii prime, energie si apa, Sealed Air si-a propus ca pana la sfarsitul anului 2009  reducerea impactului deseurilor asupra mediului cu 98%, reducerea emisiilor de G/Hse cu 12%  si intensitatii energiei cu 2 % pana in 2010.

Din 1960 Sealed Air este in topul liderilor internationali in inovarea si producerea de ambalaje si solutii de ambalare, cu aplicatii in diverse industrii, tehnologii si echipamente. Atingand aproape 80 la suta din populatia lumii, brandurile Sealed Air sunt printre cele mai respectate nume de pe piata.

Sealed Air este inventatorul Bubble Wrap, ambalaj format din perne de aer fabricat numai sub licenta Sealed Air si disponibil doar prin dealeri autorizati

Cu peste 17.000 de angajati in toata lumea, Sealed Air isi desfasoara activitatea in 52 de tari avand sediul central in Statele Unite ale Americii la New Jersey. Venitul net din vanzari inregistrat de companie in 2008 este de 4,8 miliarde de dolari, compania reusind sa aiba o crestere de 4% in vanzari pe parcursul anului. Profitul brut pentru anul 2008 e fost de 1.236 miliarde de dolari. 16% din veniturile pe 2008 au fost alocate cresterilor si dezvoltarilor regionale. Valoarea investita in cercetare si dezvoltare in anul 2008 a fost de 85 de milioane de dolari, aproximativ 1.8% din profitul net obtinut

Sealed Air investeste 2% din profitul anual in cercetare si dezvoltare, avand doua unitati de Research&Development in Italia si SUA, 37 de laboratoare de cercetari si fiind detinatorii a 3000 de brevete.

Produsele oferite de Sealed Air includ Cryovac®, Opti® si foliile Sealed Air PRIMOFLEX™ gama extinsa de utilaje Shanklin®, echipamente Mondo & Scaglione pentru fabricarea ambalajelor din carton si prospecte alimentare Pfankuch.

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *