metalshow

Solutiile BitDefender in reteaua de magazine Domo

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, a încheiat un acord de parteneriat cu reţeaua de magazine Domo prin intermediul căreia gama de produse de securitate destinate segmentului consumer, suita BitDefender 2009, va fi disponibilă în peste 70 magazine in toata ţară.

Parteneriatul a fost posibil prin colaborarea cu Asesoft Distribution, unul dintre principalii distribuitori BitDefender pe piaţa autohtonă.

Acest acord pune în valoare câteva beneficii majore pe care BitDefender le oferă retailerilor, oferind pe lângă o suită de produse certificate la nivel mondial şi termene scurte de livrare oriunde in tara, sesiuni de prezentări tehnice şi comerciale, ori demonstraţii tehnice, în vederea susţinerii vânzărilor.

„In zilele noastre atacurile informatice s-au inmulţit, fiind din ce in ce mai periculoase. Astfel, calculatorul poate deveni mijlocul prin care infractorii cibernetici ajung la datele personale ale consumatorului (care pot fi conturi bancare, coduri PIN etc),. putând să-şi însuşească în acest fel identitatea sau valorile acestuia. De aceea, din ce in ce mai mulţi utilizatori au început să conştientizeze importanţa securităţii şi implicit a instalarii unei solutii antivirus pe calculator. BitDefender doreşte să-şi dezvolte prezenţa şi vizibilitatea la nivel retail pentru a adresa astfel nevoile tuturor potenţialilor utilizatori casnici, oferindu-le solutii ce asigură acestora securitate şi protecţie maximă, la indemâna lor, a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager Romania, BitDefender. 

Dupa cifra de afaceri, Domo este al doilea retailer specializat în electrocasnice, electronice, IT şi telecom şi deţine o reţea naţională formată din 133 magazine ce însumează peste 75.000 de metri pătraţi şi mai mult de 1900 angajaţi.

„Noi la Asesoft credem în oferirea celor mai bune produse şi servicii clienţilor noştri, iar BitDefender este alegerea perfectă pentru consolidarea ofertei noastre de soluţii de securitate a datelor. Dezvoltarea de produse de securitate a mediilor informatice presupune expertiza şi know-how pe care BitDefender le-a dobândit, demonstrat şi sustinut în aproape 10 ani de cercetare şi dezvoltare. În aceste condiţii, parteneriatul cu BitDefender este un demers strategic pentru dezvoltarea afacerii noastre, pentru a le oferi clienţilor o soluţie completă şi sigură pentru protejarea datelor. Impreună dorim să educăm utilizatorul despre importanţa soluţiilor de securitate”, a declarat Razvan Ziemba, Director Executiv, Asesoft Distribution.            

Gama BitDefender 2009 conţine trei soluţii, care se adaptează diferitelor nevoi de securitate ale utilizatorilor de calculatoare. BitDefender Internet Security 2009 răspunde cerinţelor de securitate ale unui computer conectat la Internet. Această soluţie oferă protecţie firewall şi protecţie proactivă împotriva viruşilor, a atacurilor informatice, a mesajelor spam şi a furtului de date personale. Opţiunile de administrare a reţelei personale asigură o experienţă sigură pe Internet.  BitDefender Total Security 2009 oferă protecţie proactivă complexă pentru calculator. Soluţia include antivirus, antispyware, antispam, firewall oferind protecţie eficientă împotriva atacurilor informatice şi a altor ameninţări de pe Internet. Funcţia de backup ajută la păstrarea documentelor şi datelor importante în siguranţă. BitDefender Antivirus 2009 oferă protecţie proactivă avansată împotriva viruşilor, a programelor spion, a tentativelor de fraudă (phishing) şi a furtului de date personale.          

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *