free download 78 travel guides written by experts

Solutii Unificate de Securitate Fortinet – workshop organizat de GENESYS Systems in parteneriat

cu NetSafe Solutions Romania

Cum atacurile informatice au devenit din ce in ce mai dese, spam-ul este prezent oriunde si oricand, GENESYS Systems a dorit sa vina in intampinarea clientilor sai organizand in data de 24 februarie in parteneriat cu NetSafe Solutions Romania un workshop dedicat Solutiilor Unificate de Securitate ce au la baza echipamente Fortinet.

Workshop-ul a avut ca tema principala prezentarea beneficiilor si a avantajelor pe care solutiile de securitate le pot aduce utilizatorilor in activitatea de zi cu zi, dar si de a evidentia riscurile la care acestia sunt expusi in situatia in care solutiile de securitate in cadrul companiei sunt deficitare.

Toate companiile trebuie sa fie constiente ca echipamentele utilizate trebuie sa functioneze in permanenta, sa fie sigure si sa poata fi administrate cu usurinta astfel incat confidentialitatea datelor si functionalitatea sa nu fie afectata.

„Asigurarea securitatii IT este la momentul actual o necesitate de baza, in conditiile unei concurente tot mai acerbe, in toate sectoarele economice. Investitia in securitatea IT are un rol preventiv si care aduce beneficii pe termen lung. Sunt nenumarate cazurile in care companiile au implementat astfel de sisteme numai dupa ce le-au fost produse pagube de milioane de dolari fie de catre atacatori din exterior fie cel mai adesea de catre atacatori din interiorul companiei. Daca doriti, investitia in sisteme de securitate poate fi privita ca o asigurare pentru masina: mai bine platesc o suma modica cu care se pot acoperi eventuale daune majore„ – a declarat Constantin Ciuperca, Business Development Manager GENESYS Systems.

Fortinet este lider mondial pe segmentul solutiilor unificate de securitate (UTM) si recunoscut ca atare de IDC in ultimii ani de zile. Anul trecut GENESYS Systems a obtinut certificarea Fortinet Silver Partner incheiand pana in prezent o serie de proiecte de succes.

Bucuresti, 25.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *