free download 78 travel guides written by experts

Solutii pentru o vara racoroasa

Frigiderul și aparatul de aer condiționat devin vedete în lunile care urmează și cu greu vom rezista tentației de a coborî temperatura.

Frigider Samsung RL43THCMG

Atunci când alegem un frigider trebuie să luăm în calcul câteva aspecte esențiale: dimensiunea, tipul de utilizare, clasa energetică și bugetul sunt printre cele mai importante. În funcție de tipul de utilizare puteți alege un frigider cu congelator (poziționat dedesubt sau deasupra) sau un frigider side-by-side care va acoperi necesitățile tuturor membrilor familiei.

Cu un volum net al frigiderului de 207 litri și un congelator cu volum de 83 l, combina reprezintă un spațiu de stocare excelent pentru toată familia. Pentru alimentele sau băuturile pe care vreți să le răciți rapid, congelatorul are spațiu de depozitare pe ușă.

Clasa de eficiență energetică A+

Preț cu reducere în magazinele Flanco: 1.448 lei.

Frigider Beko 507MWD+ cu water dispenser

Un factor deciziţional important în selecţia aparatului frigorific al familiei îl reprezintă capacitatea de menţinere a unui mediu sănătos pentru depozitarea şi păstrarea prospeţimii alimentelor. Mulţumită protecţiei antibacteriene pentru mânerul uşii, dar şi garniturii de etanşasare a dispozitivului, frigiderul Beko 507MWD+ oferă un plus de siguranţă pentru familia dumneavoastră.

De fiecare dată când deschidem ușa frigiderului temperatura interioară scade, fiind nevoie de un consum mai mare de energie pentru restabilirea unui mediu sănătos. Pentru a preîntâmpina surplusul de energie consumată, frigiderul cu water dispenser de la Beko vă permite accesul la apă rece fără necesitatea de a deschide uşa. Mai mult, afişajul electronic facilitează crearea intuitivă a unui ambient dorit pentru interiorul frigiderului.

Tehnologia Blue Light prelungeşte prospeţimea fructelor şi a legumelor, păstrând savoarea şi substanțe nutritive.

Clasa de eficiență energetică A+

Volum net total 440 litri

Preț cu reducere în magazinele Flanco: 1.997 lei

Răcorește nopțile de vară cu Samsung AQ12TSBN

Aparatul de aer condiționat Samsung AQ12TSBN dispune de funcția “Somn Plăcut” prin care somnul este protejat de umiditate și căldură. Astfel, sistemul exact de control al temperaturii și reglajul automat al umidității permit crearea celor mai bune condiții pentru un somn liniștit.

În plus, noua funcție permite și o economie de 36% a consumului de energie. Aparatul are o capacitate de răcire de 12.000 BTU, clasa energetică A, dispune de filtru antibacterian și de funcțiile speciale autorestart, dezumidificare, răcire/încălzire și un nivel al zgomotului unității interioare de numai 36 db.

Preț cu reducere în magazinele Flanco: 1.349 lei.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *