free download 78 travel guides written by experts

“Solutii pentru lumea afacerilor in epoca informationala”

Miercuri, 15 octombrie, s-a desfasurat la Baile Felix, sub egida CG&GC IT SA, filiala Oradea si Panasonic Romania, conferinta cu tema “Solutii pentru lumea afacerilor in epoca informationala”

In cadrul acestui eveniment, organizatorii si-au propus sa initieze o campanie de informare si de promovare a celor mai noi produse tehnologice din domeniul  IT, fabricate de compania japoneza Panasonic.

Produsele expuse la aceasta conferinta  sunt destinate domeniului de business, dar şi spaţiilor publice de interior şi de exterior. Vizitatorii expoziţiei au putut testa aparatura expusă: toughbook-uri, plasme profesionale, ultimul model de centrala VOIP seria NCP500/1000, scannere profesionale de mare viteză, copiatoare digitale alb-negru si color, camere video de supraveghere IT.

Vedetele expozitiei au fost plasma-gigant si toughbook-urile antişoc şi rezistente la intemperii.  Toughbook-urile, au fost testate in conditii extreme, fiind udate cu apa si supuse la socuri mecanice in timp ce plasma-gigant
cu diagonala de 261 cm, descrisă drept cea mai mare din lume, a fost supusa impacturilor frontale in vederea verificarii rezistentei display-ului .

La eveniment au fost prezenti  alaturi de reprezentanti ai marilor companii din judet  interesate de produsele IT Panasonic cât si oficialitati locale, reprezentanţi ai principalelor instituţii locale.

“Evenimentul a fost de un real succes, vrem sa multumim in primul rand D-rei Adina Rada pentru organizarea perfecta. Acest eveniment a fost primul de o asemenea anvengura organizat in afara capitalei. Vrem sa fie Oradea inceputul organizarii unor astfel de evenimente in toata tara, pentru a oferi astfel posibilitatea managerilor companiilor private si de stat sa aleaga solutii IT&Visual performante pentru a creste eficienta si a scadea costurile.” declară Octav Popian, Business Development Manager Panasonic Computer Products Europe.

“Panasonic este un producator cu o gama variata de echipamente profesionale din domeniul IT. In ultimele 12 luni am implementat citeva proiecte complexe  avind la baza  centralele telefonice VOIP, camerele IP, scanerele de mare viteza, videoproiectoarele, panourile interactive, de la Panasonic. In primele 9 luni ale acestui an am ajuns la o cifra de afaceri de 3,9 mil euro, obtinand si  certificarile de Business Partner si Service Partner pe divizia de comunicatii, declara Cornel Giurgea, CEO CG&GC IT S

“Evenimentul din 15 octombrie este primul de acest fel organizat de CG&GC Oradea, dar cu siguranţă nu ultimul. CG&GC are foarte multe proiecte si soluţii dezvoltate si implementate in România. Le vom aduce treptat cât mai aproape si de mediul de afaceri bihorean.” declară Adina Rada, Director CG&GC IT SA Agenţia Oradea.

Valentin Padureanu, Panasonic Product Manager in cadrul CG&GC IT SA declara : “Evenimentul a fost un real succes datorita faptului ca au fost prezentate noutati in domeniu si mai mult de atit toate echipamentele au putut fi testate, verificate in conditii normale de lucru.”

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *