free download 78 travel guides written by experts

Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor din Timis si Arad

BTL Design, organizator de evenimente B2B, impreuna cu grupul de presa Agora, continua programul de evenimente “Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, la Timisoara, Hotel Best Western Ambassador in data de 4 mai si la Arad, Hotel Continental Forum in data de 5 mai 2011.

Sunt invitate la aceste evenimente, in mod gratuit, firmele din sectorul IMM care au rezistat in aceste conditii economice nefavorabile si care au inteles ca reducerea cheltuielilor nu poate dura la nesfarsit si ca ea trebuie obligatoriu urmata de o dezvoltare a activitatii, reorientare pe piata sau modernizare a companiei pentru a fi competitiva. Pentru aceste companii am invitat la evenimente furnizori privati de solutii de finantare, de eficientizare a activitatii, de comunicatii si autoritati care au impact asupra procesului de dezvoltare a firmelor: ANAF, autoritati locale si centrale impreuna cu factori politici care pot influenta procesul legislativ.

Evenimentul se va constitui ca o interfaţa foarte eficienta de comunicare in care schimbul de experienta poate fi extrem de valoros pentru cei care conduc aceste firme. Pentru prima oara vom invita oamenii de afaceri din Sibiu si Brasov sa prezinte solutiile pe care ei le-au gasit in acesti doi ani de criza, solutii care i-au ajutat sa se dezvolte sau sa-si mareasca profitabilitatea si productivitatea. Si pentru ca performanta se premiaza, BTL Design si Agora Group vor oferi un laptop de ultima generatie in cadrul concursului „Premiem perfomanta si inteligenta in afaceri”, in urma desemnarii castigatorului celor mai multor voturi din partea invitatiilor din sala.

Conferinta va incepe cu o plenara de deschidere, in care oamenii de afaceri vor avea posibilitatea sa puna intrebari reprezentantilor administratiei publice locale si factorilor politici. Ulterior vor urma doua sesiuni de prezentari si dezbateri in care se vor discuta solutii de finantari bancare, nonbancare si guvernamentale, solutii de eficientizare a activitati, reducere a costurilor si comunicatii.

Domnul Ion Radu, Managing Director BTL Design, a declarat: „Regiunea de Vest din care fac parte Timis si Arad are cel mai mare numar de orase si, cu exceptia regiunii Bucuresti, cel mai mare procent de populatie urbana, respectiv 62,2%. IMM-urile alaturi de companiile mari au prosperat economic si acest lucru se vede statistic prin cea mai ridicata valoare a P.I.B.-ului in raport cu toate celelalte regiuni din Romania. Este important acum pentru intreprizatorii din cele doua judete, Timis si Arad, sa fie la curent cu toate solutii financiare si IT&C pentru a mentine acest nivel de dezvoltare si de a remodela activitatea firmelor in functie de conjunctura politica si economica de astazi”.

Parteneri ai evenimentelor de la Timisoara si Arad sunt CEC Bank, ARIANA, EXIMBANK, FNGCIMM, DGFP, OTIMMC, Class IT, ESET NOD32.

Partenerii media care promoveaza programul de evenimente sunt: Kiss FM Timisoara, Vestic.ro, Ziare.com, IT Trends, Digital Trends, news20, PRwave, PRwave Directory, Agora News.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *