metalshow

Solutii de control al crizelor

România are cuvânt de ordine optimizarea afacerilor prin intermediul infrastructurilor IT&C

CIO COUNCIL, Institutul Bancar Român şi Agora Media au organizat conferinţa „Gestionarea eficientă a infrastructurilor IT&C”, astăzi, 10 septembie 2008, în Aula Institutului Bancar Român.  

Conferinţa s-a adresat persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

„Institutul Bancar Român încearcă să ia parte la eficientizarea serviciilor financiar-bancare. În continuare criza din SUA se extinde în toate celelalte ţări ale lumii. Astăzi vorbim de o criză structurală de business. Dacă nu suntem capabili să asigurăm modele de training continuu în servicii profesionale, ne vom trezi şi noi într-o criză profundă”, declară Petru Rareş, Preşedinte Institutul Bancar Român, completând: „IT&C remodelează întregul sistem de business din lume după potenţialul pe care îl are organizaţia.”

România a intrat de ceva vreme pe orbita ţărilor unde se implementează soluţii de succes pentru administrarea afacerilor, indiferent că acestea se numesc soluţii ERP, CRM, BI sau Document Management. Gestiunea infrastructurii IT este problema care susţine cel mai mult partea de eficientizare a costurilor îndeosebi acum când umbrela recesiunii apasă asupra tuturor pieţelor. 

„Speranţa mea este că IT-ul se îndreaptă spre ziua în care va reuşi să comunice directorului general informaţii eficiente care să ajute la luarea deciziilor. A doua temă este faptul că, din pricina creşterii competiţiei, a apărut nevoia de eficientizare a infrastructurii IT&C. Este important s-o putem optimiza atât ca şi costuri, dar mai ales ca fiabilitate”, spune Felix Enescu, Preşedinte CIO Council.

F5, Cisco România, HP România şi S&T România au prezentat soluţiile şi serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activităţii lor. Prezentările şi dezbaterile din cadrul conferinţei s-au axat pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile acestor companii de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Bucuresti, 10.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *