metalshow

Solutii complete de mobile marketing

premieră pe piaţa românească de advertising

Splendid Media Interactive şi agenţia ad2go demarează un parteneriat exclusiv pentru implementarea soluţiilor complete de mobile marketing

Regia de vânzare publicitate online, Splendid Media Interactive (SMI), şi agenţia de mobile marketing ad2go au încheiat un parteneriat exclusiv, pentru implementarea, în premieră pentru România, de soluţii complete de mobile marketing de tip pull, integrate în strategiile de comunicare şi marketing interactiv.

Dezvoltarea rapidă a mediului mobil de comunicare din ultimii ani a generat necesitatea completării strategiilor convenţionale de comunicare în marketing cu soluţii adaptate acestui mediu deosebit de popular şi în permanentă evoluţie.

ad2go este prima agenţie din România, care oferă soluţii complete de mobile marketing de tip pull. Produsul media cel mai cunoscut din portofoliul ad2go este site-ul www.mfun.ro, o colecţie de aplicaţii gratuite, destinate terminalelor mobile. Site-ul oferă ştiri şi informaţii din toate domeniile, precum şi jocuri şi aplicaţii specifice, adaptate preluării pe terminalele mobile, sub formă de conţinut sponsorizat. Aplicaţiile distribuite prin mfun.ro includ spaţiu publicitar,  care este gestionat dinamic de pe serverele ad2go. Datorită acestei oferte, mfun.ro reprezintă un concept în premieră absolută atât pe piaţa românească, cât şi pe pieţele externe.

„Colaborarea cu Splendid Media Interactive ne va permite sa oferim soluţiile noastre inovatoare unei game largi de clienţi, care să poată beneficia rapid de avantajele adăugării unei componente mobile mixului lor de comunicare”, a declarat Radu Iancu, Managing Partner ad2go. „Abordarea originală a Splendid Media, care corespunde viziunii noastre, ne asigură că acest parteneriat va fi unul de succes pentru toate părţile implicate”.

În urma parteneriatului cu ad2go, Splendid Media Interactive adaugă la oferta existentă şi servicii de mobile marketing, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluţii adaptate rigorilor unei pieţe în permanentă dezvoltare. Soluţiile ad2go vor fi integrate în oferta Splendid Media Interactive, mediul mobil devenind, astfel, componentă integrantă a mixului de comunicare în marketing. ad2go, în parteneriat cu SMI, reprezintă singurii ofertanţi de astfel de soluţii de mobile marketing, iar interfaţa de comunicare oferită de mfun.ro va fi disponibilă numai prin Splendid Media Interactive.

„Prin parteneriatul cu ad2go, ne propunem să completăm oferta de servicii a Splendid Media Interactive, poziţionând soluţiile de mobile marketing separat de orice model existent, acestea devenind astfel, complementare strategiilor de marketing tradiţionale. Odată cu încheierea acestui parteneriat, Splendid Media Interactive îşi va consolida poziţia de lider, oferind soluţii complete şi inovatoare de marketing.”, a declarat Eveline Fabritius, Managing Partner Splendid Media Interactive.       

Splendid Media Interactive va pune la dispoziţia agenţiei ad2go o echipă dedicată de vânzări, care o va reprezenta în relaţia cu agenţiile de media şi clienţii direcţi. Totodată, Splendid Media Interactive va colabora cu departamentul de marketing al ad2go pentru a oferi soluţii personalizate fiecărui publisher sau potenţial client. Obiectivul primordial stabilit de SMI şi ad2go constă în promovarea serviciilor de mobile marketing pentru ca acestea să fie adoptate atât de agenţii, cât şi de clienţii direcţi, ca parte componentă a mixului de comunicare în strategiile proprii de marketing.

Bucuresti, 21.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *