free download 78 travel guides written by experts

Solutie dezvoltare pt start ups si IMM-uri, magazin online cu doar 69 ur/luna 

ContentSpeed Shop este solutia ce ofera start up -urilor si IMM -urilor din Romania posibilitatea de a genera venituri suplimentare prin pornirea in 5 minute a propriului magazin online cu costuri minime, pachetele incepand de la 69 eur/luna si pina la 139 eur/luna, in functie de complexitatea magazinului.

Firmele ce vand inca doar prin angajati, in timpul orelor de lucru, investind in salarii si alte taxe, pot lua acum in considerare posibilitatea de a-si deschide un magazin online gata configurat si  de a vinde in permanenta, cu o investitie minima, intr-un timp record si fara nici un risc.

Solutia e-commerce ContentSpeed Shop este dezvoltata integral in Romania si a fost deja implementata cu succes in peste 50 magazine online, printre care si la nume reprezentative din piata romaneasca, precum Tornado Sistems, Indesit, Ariston sau Romstal Leasing, iar dezvoltatorul estimeaza ca va avea pina la 200 magazine inrolate in sistemul de plata lunara pina la sfarsitul anului 2009.
Solutia se potriveste perfect majoritatii niselor de comert, implementarea si functionalitatile puse la dispozitie incadrandu-se perfect in modelul de business de pe piata romaneasca. 

ContentSpeed Shop este cea mai flexibila platforma de comert electronic din Romania, facand parte dintr-un pachet complet de produse si servicii de calitate care include promovarea online, documentarea produselor, interconectarea cu propriile sisteme de gestiune sau aplicatiile furnizorilor magazinelor online si multe altele.

Solutia se imbunatateste lunar cu noi functionalitati, iar clientii beneficiaza in cel mai scurt timp de cele mai recente tehnologii si facilitati destinate comertului online.

In plus, exista si o integrare cu solutii software de tip ERP cunoscute si cu cele mai folosite aplicatii de procesare a platilor din Romania, lista acestora imbogatindu-se permanent.

Incepand de la un cost de doar 69E / luna pentru un pachet de functionalitati de baza ale unui magazin online, ContentSpeed se prezinta a fi solutia cea mai avantajoasa si flexibila din punct de vedere financiar pentru toti cei ce doresc un canal de vanzari alternativ, canal ce poate ajuta firma sa-si mentina incasarile chiar la nivelul celor din 2008, adresandu-se unui public mai sofisticat, cu acces la internet si dorinta de a cumpara online din ce in ce mai mult.
In plus, lucru unic in Romania, banii clientilor sunt in siguranta, ContentSpeed  Shop oferind garantie 100% pentru investitia initiala, prin returnarea banilor in 30 de zile in cazul in care clientii  doresc sa renunte la solutie.

Pentru mai multe informatii despre tipurile de magazine, pachete, module, functionalitati, beneficii si pentru a testa GRATUIT aplicatia timp de 30 zile, vizitati www.contentspeed.ro

Bucuresti, 07.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *