free download 78 travel guides written by experts

Solutia specialistilor pentru mediile umede

Folosești MHF81, hidroizolație minerală flexibilă de la Baumix, și spațiile umede nu vor mai fi o problemă

MHF81 este hidroizolația minerală flexibilă pe care vă puteți baza pentru protejarea pereților și pardoselilor de efectul distructiv al apei. Este recomandată pentru suprafețe interioare sau exterioare, în zonele cu umiditate mare, cu apă nepermanentă sau cu presiune hidrostatică. După aplicare, suprafața poate fi placată cu ceramică, gletuită sau vopsită în funcție de locație.

Hidroizolația MHF81 oferă 3 mari avantaje:
1. Aplicare și pe suprafețe umede. Nu mai este necesar timpul de așteptare pentru uscarea șapelor sau tencuielilor. Poate etanșa imediat pereții umezi ai subsolurilor sau beciurilor.
2. Flexibilitate până la temperaturi de -30 grade C. Datorită aditivilor speciali polimerici protecția la apă este eficientă și în cazul apariției unor fisuri în stratul suport.
3. Permeabil la vapori – permite respirația peretilor și astfel umiditatea se elimină prin stratul hidroizolant.

MHF81 este potrivit pentru băi, bucătării, subsoluri, balcoane, terase și chiar fântâni. În cazul subsolurilor, permeabilitatea sa la vapori asigură eliminarea umidității din structură.

Sfat utilizare: MHF81 se aplică în sistem cu benzile de etanșare hidroizolante BHF82, adezivul flexibil ADF35 și chitul de rosturi impermeabil CHR15.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *