metalshow

Solutia CA ARCserve Backup a primit pentru al doilea an consecutiv, distinctia “World Class Award

SCOP Computers, distribuitor unic pentru solutiile software de management dezvoltate de CA Technologies, anunta acordarea distinctiei „World Class Award”, solutiei CA ARCserve Backup pentru al doilea an consecutiv.

In cadrul unui studiu solicitat de CA Technologies si realizat de Network Testing Labs (NTL) – companie lider in evaluarea si testarea produselor si tehnologiilor, ultima versiune a solutiei CA ARCserve Backup a intrecut in probe celelalte produse testate. Atat la nivel general cat si la categorii individuale, rezultatele obtinute de CA ARCserve Backup, in ceea ce priveste functionalitatile de backup si recuperare, performanta, usurinta in utilizare si implementare, au fost net superioare.

Rezultatele testelor realizate de Network Testing Labs au culminat cu recunoasterea solutiei CA ARCserve Backup si acordarea distinctiei “World Class Award” pentru cea mai buna protectie a datelor, fiind a doua oara in ultimul an cand solutia CA Technologies primeste aceasta distinctie in cadrul unui studiu comparativ. Barry Nance, presedintele Network Testing Labs afirma: “Avem proceduri riguroase de testare, care evalueaza capacitatile reale ale functionalitatilor si capabilitatilor carora, in ultima instanta, clientul le incredinteaza practic afacerea”. In intreaga sa activitate, Barry Nance a evaluat mii de produse hardware si software pentru publicatii specializate precum: Computerworld, PC Magazine, Network Computing sau Network World.

„CA ARCserve Backup a castigat din nou testul comparativ, inregistrand diferente semnificative pentru performante de backup/restore, economie a spatiului de stocare prin deduplicare si utilizarea benzii, aceastea fiind aspect- cheie in alegerea solutiei pentru protectia datelor.” Studiul a concluzionat ca “ARCserve este in mod clar cea mai buna solutie pentru protectia si gestionarea datelor”, fiind caracterizata o solutie „mai matura, mai capabila, rapida si economica”.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *