Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Solt Dining – meniu business cu refresh săptămânal

Solt Dining din Hotelul Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca devine restaurantul preferat pentru prânzul de business din zona cea mai activă a Capitalei. Meniul, concentrat pe o abordare contemporană a unor preparate tradiționale, cu ingrediente locale, proaspete, și-a cucerit clienții respectând promisiunea unui prânz servit în maximum o oră. Preparatul vedetă: supa de dovleac cu crutoane din brânză de Horezu.

Restaurantul Solt Dining de la parterul celui mai nou hotel din zona de business a Capitalei – Courtyard Bucharest Floreasca – a devenit, în trei luni de la deschidere, o alegere firească pentru cei care lucrează aici. Clienții sunt cel mai adesea angajați în corporațiile din zonă, dar și antreprenori, freelanceri și oaspeți ai hotelului care preferă Solt Dining pentru atmosfera relaxată și meniul care surprinde cu abordarea inedită a unor preparate tradiționale.

Pauza de pranz a corporațiilor este, în general, motivul forfotei din jurul zonelor de fast food. Solt Dining vine cu o propunere de prânz care, pe lângă proximitatea locului, atrage vecinii cu un meniu sănătos și rapid de servit. Am creat un meniu care se împrospătează săptămânal, cu 2 și 3 variante de preparate.

Meniul este special conceput pentru ca orice combinație să poată fi servită și savurată în cel mult o oră, asigurând oaspeților noștri preparate sănătoase, pregătite rapid, cu ingrediente proaspete, a declarat Ioana Bosinceanu, director de sales and marketing Courtyard Bucharest Floreasca.

Restaurant Solt Dining

Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care se oprește la Solt Dining atât în interes de afaceri, cât și personal. Oferta de Business lunch are un preț fix de 50 lei, iar o cină à la carte se situează la o medie de 80-100 lei.

Față de prima variantă de meniu, farfuriile au chiar mai multă culoare care se îmbină apetisant cu noi combinații de gusturi. Supa de dovleac si crutoane din brânză de Horezu rămâne vedeta unui început de prânz, iar mușchiul de vită este foarte apreciat și solicitat ca fel principal, a mai precizat Ioana Bosinceanu.

Printre preparatele – vedetă se mai numără tartarul de vită, muschiulețul de porc Mangalița, pieptul de pui cu risotto și dovleac caramelizat. Meniul de primăvara aduce și mai multe ingrediente proaspete continuând abordarea în stil propriu a unor preparate tradiționale cu care chef Alin Berba a obișnuit clienții Solt Dining.

Având în vedere tendința ce caracterizează meniul din restaurantul Solt, pe parcursul anului vor mai fi încă două schimbări de meniu astfel încât să putem surprinde oaspeții cu preparate de sezon și să folosim la maximum toate ingredientele specifice lunilor următoare.

De asemenea, ținem cont și de evenimentele ce vor urma, inclusiv Campionatul European de Fotbal și gândim deja variante care să-i facă pe oaspeți să rămână în atmosfera campionatului, dar și să guste din specificul românesc și din ospitalitatea ce ne caracterizează, a mai precizat Ioana Bosinceanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *