free download 78 travel guides written by experts

Solidaritate de motociclist in Biker’s Club

O petrecere fenomenala, cu muzica live, o licitatie de mii de euro demne de Christie’s, cereri in casatorie, atmosfera incendiara – toate s-au petrecut sambata, in Biker’s Club Otopeni, in cadrul evenimentului caritabil care a reusit sa completeze suma necesara operatiei Mirelei, tanara ramasa partial paralizata in urma unui grav accident de motocicleta. Organizata de prietenii tinerei: Noro, Miki, Raluca, Robert, Tudor si Irina, petrecerea a reusit sa stranga 9000 de euro, care s-au adaugat altor 7 000 stransi in luna februarie in urma Moto Licitatiei Anului unde organizatorii s-au licitat pe ei insisi. Biker’s Club a sustinut cauza printre cei care ar putea sa o ajute, astfel incat restul sumei va fi virat foarte curand in contul Mirelei.

Evenimentul de sambata seara a intrecut toate asteptarile; cea mai mare suma licitata a fost de 5.000 de euro, pentru un loc de pasager pe Trike-ul lui Bogdan, care a fost totodata si personajul celei mai neasteptate scene ale serii – acesta si-a cerut iubita in casatorie, in genunchi, in fata copiilor si tuturor celor prezenti. Atmosfera a fost intretinuta de Stilton, o trupa de tineri talentati din Botosani.
Castigatorii tombolei organizate in cadrul evenimentului si-au primit premiul duminica, cand au fost plimbati cu motorul: o coloana imensa de 70 de motociclete a mers lin, organizat, pe o singura banda, pe DN1, pana la Ciolpani, unde participantii s-au dat cu ATV-urile. Pe aceasta cale, organizatorii doresc sa multumeasca ATVROM pentru sprijinul acordat, revistei Motociclismo, Lasermaxx Romania, Alfa Motors, Cris Technic, Bardak Motors pentru sustinere si sponsorizare. Multumiri si Comunitatii Motociclistilor din Romania care a demonstrat ca exista si dincolo de spatiul virtual, lui Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu si Cosmin Gusa, pentru prezenta la eveniment. Petrecerea se va prelungi si vineri seara, 18 aprilie cand vor reusi sa se distreze si organizatorii. Tot atunci, la Petrecerea Barbara din Biker’s Club Otopeni (gratare in curte de unde participantii se vor servi cu mititei, carnati de Plescoi si ceafa de porc tinuta in bait) organizatorii vor continua cu un karaoke unde vor premia participantii cu vouchere de laser tag de la LaserMaxx Romania. Raluca Simion, una dintre persoanele care a facut acest eveniment posibil, declara: "Sunt uluita de cum o mana de oameni poate schimba destinul unui om. Sunt uimita de cum atatia oameni se pot uni pentru a ajuta-o pe Mirela. Acum putem sa o trimitem pe Mirela in China la operatie, insa lupta noastra alaturi de ea nu se incheie aici. Avem costul operatiei asigurat, insa vom continua sa organizam evenimente pentru ca Mirela sa aiba bani pentru a acoperi si cheltuielile de acolo, inclusiv cazarea, mancarea si costul tratamentului de recuperare. Am facut un prim pas spre un nou viitor pentru Mirela, nu-mi mai incap in piele de bucurie si sincer, nu credeam ca am sa plang vreodata de fericire. Suntem fericiti si recunoscatori fata de toti cei care ne-au sustinut, fata de toti cei care s-au indoit de noi, incurajandu-ne astfel in mod involuntar sa luptam mai departe si mai presus de toate, suntem mandri ca suntem motociclisti. Speram ca acum oamenii vor incepe sa ne priveasca altfel, mai precis exact asa cum suntem: oameni ca si ceilalti, cu cariere si visuri, cu hobby-uri, familii si multa iubire si lumina in suflete fata de alti oameni si fata de motocicletele noastre. Sunt mandra sa fac parte din aceasta comunitate si astept acum ziua primului dans alaturi de Mirela, pe care nu o vom parasi niciodata…" Organizatorii si Biker’s Club Otopeni multumesc sincer tuturor celor care ne-au fost alaturi la acest eveniment si care au ajutat-o pe Mirela sa nu-si piarda speranta.

Situat pe DN1 in Otopeni, un punct important in pornirea pe traseele preferate de motociclisti, Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, unde gasesc o atmosfera relaxata, o parcare sigura in care isi pot lasa fara grija motorul, si mancare buna, sa-i tina la drum lung.

Bucuresti, 30.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *