metalshow

Solgar, unul din liderii mondiali pe piata suplimentelor alimentare,

indeamna romanii sa isi schimbe obiceiurile zilnice pentru un stil de viata sanatos

Solgar, unul din liderii mondiali pe piața suplimentelor alimentare, alături de Sky Tower vă aduc la cunoștință primul demers comun de schimbare a percepției asupra introducerii unor schimbări treptate în rutina zilnică, utile în menținerea tonusului ridicat.

De la alegerea urcatului pe scări și folosirea suplimentelor de calitate superioară, toate aceste principii nutriționale și de activitate fizică ne îmbunătățesc starea generală de sănătate.

Astfel, într-o dimineață de septembrie, între orele 9:00 – 11:00, angajații Sky Tower au fost întâmpinați de echipa Solgar, care i-a provocat să își schimbe rutina zilnică în drumul spre birou. Dacă mulți dintre noi alegem alternativa confortabilă și sedentară a scărilor rulante sau a lifturilor, echipa Solgar i-a îndemnat pe angajații Sky Tower să aleagă scările, pentru a face un prim și important pas spre un stil de viață echilibrat. În numai două ore, peste 500 de oameni au acceptat provocarea Solgar și au făcut un prim pas pentru o viață mai sănătoasă, urcând în total 90.000 de trepte și începând ziua în cel mai pozitiv și dinamic mod.

Inițiațiva a atras atenția asupra obiceiurilor noastre zilnice, arătând ca ne putem îmbunătăți sănătatea, precum și starea de bine, făcând mici schimbări și introducând obiceiurile sănătoase în rutina noastră zilnică.

Angajatii Sky Tower, care au acceptat proba Solgar, au avut parte de o motivare creativă și specială. În acest sens, pe parcursul celor cinci etaje urcate, au fost întâmpinați de diverse personaje care au animat atmosfera, care i-au susținut să nu renunțe și să continue misiunea de a introduce în rutina zilnică schimbări benefice sănătății.

Dacă la primul etaj au întâlnit un instructor de fitness, până la etajul cinci au avut oportunitatea să fie întâmpinați, rând pe rând, de un maratonist, o jucătoare de tenis, un antrenor de fotbal, personaje care i-au convins să continue efortul de a urca cinci etaje pe jos.

Toți cei care au reușit să ducă până la final provocarea, au fost răsplătiți cu apă și suc proaspăt de fructe, dar și cu alte gustări sănătoase. De asemenea, fiecare dintre cei care au depus efortul de a urca până la etajul cinci, au fost recompensați cu produse Solgar, primind cadou câte o cutie de Formula VM – 2000, un supliment alimentar bogat în substanțe nutritive. Formula VM – 2000 asigură un nivel înalt de sănătate și vitalitate, datorită complexului echilibrat de vitamine și a superalimentelor din compoziție, precum spirulina, echinaceea și ginseng siberian. VM-2000 este ideal pentru a atinge un nivel mai bun al vitalității, deoarece oferă un complex de vitamina B, de aminoacizi și antioxidanți. De asemenea, reduce stresul oxidativ și contribuie la absorbția micronutrienților.

Lista tuturor distribuitorilor de suplimente nutritive Solgar, poate fi găsită pe site-ul www.healthyme.ro. Mai multe informații despre brand și produse pot fi găsite pe www.solgar.com, dar și pe pagina oficială de Facebook.

Despre Solgar Vitamin&Herb

De peste 65 de ani, Solgar Vitamin&Herb a educat şi le-a adus consumatorilor din întreaga lume, suplimente alimentare premium, bazate pe cercetări ştiinţifice, pentru a susţine şi promova sănătatea şi starea generală de bine. Punând calitatea pe primul loc, Solgar utilizează teste de stabilizare a ingredientelor, datarea valibilităţi, filtre de apă USP şi analize de control al calităţii pentru a asigura şi potenţa puritatea fiecărui produs. Având sediul central localizat în Leonia, NJ, Solgar distribuie exclusiv mai mult de 400 de produse, direct către retailer-ii de produse alimentare naturale şi de sănătate din întreaga lume. Mai multe informaţii pot fi găsite pe www.solgar.com.

Bucuresti, 29.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *