free download 78 travel guides written by experts

SolePAD Ploiesti, comunicatii, solutii si finantari

Joi, 7 decembrie, în sala de conferinţe a Romtelecom din Ploieşti, are loc cea de-a 15-a ediţie a conferinţelor SolePAD, dedicate adoptării de către întreprinderi a soluţiilor moderne de management, respectiv promovării surselor de finanţare nerambursabile pentru firmele din România.

Conferinţa SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) este destinată directorilor de întreprinderi care colaborează cu parteneri externi sau care doresc să cunoască nemijlocit mersul afacerilor lor în orice moment, să îşi vadă activitatea în timp real, să poată executa un act de conducere eficient şi pro-activ.

SolePAD vine pentru prima dată la Ploieşti, care devine astfel oraşul unde SolePAD a fost organizat cel mai aproape de Bucureşti. Peste 1.000 de firme din întreg judeţul Prahova au fost invitate la SolePAD, unde oferta de soluţii şi finanţări este deosebit de bogată: vor susţine prezentări reprezentanţii Cabinetului Călin Tatomir, ai Orange, S&T, Lenovo şi Atto Soft, respectiv din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Agenţiei Naţionale pentru IMM-uri şi Cooperaţie, precum şi din partea MCTI.

Evenimentul din acest an se bucură de susţinerea partenerilor media Zile şi Nopţi, Monitorul de Prahova, Radio Prahova, PR Wave, respectiv publicaţiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, SinteTIC, Net Report, Agora News.

Misiunea SolePAD este de a permite firmelor româneşti să se doteze cu instrumentele de management moderne atât de necesare supravieţuirii în condiţiile concurenţiale ale momentului şi mai ales în perspectiva integrării României în Uniunea Europeană.

Administrarea resurselor unei întreprinderi trebuie să se poată face în timp real, pentru a permite conducerii să ia decizii rapide, în funcţie de cerinţele clienţilor, de ofertele furnizorilor, de schimbările legislative şi de contextul global de business. Programul de conferinţe SolePAD (Soluţii Eficiente Pentru Afaceri Durabile) a demarat anul trecut, a străbătut în 2005 şapte etape (Bacău, Timişoara, Oradea, Cluj Napoca, Brăila, Iaşi şi Sibiu) iar anul acesta a avut deja loc la Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Braşov,  Galaţi, Iaşi şi Sibiu.

Bucuresti, 6.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *