free download 78 travel guides written by experts

SolePAD Cluj Napoca, 20 aprilie

Management mai eficient, prin tehnologia informaţiei, finanţabilă nerambursabil

Joi, 20 aprilie, Hotel Premier din Cluj Napoca găzduieşte conferinţa de afaceri şi tehnologie SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile), cea de-a doua din cadrul programului de evenimente B2B pe acest an lansat de Agora Media în 2005.

De asemenea, SolePAD şi partenerii săi vor fi pentru a doua oară la Cluj Napoca, prima conferinţă având loc anul trecut tot la hotel Premier, în 29 iunie 2005. Principala noutate, faţă de anul trecut, o reprezintă participarea lui Aurel Neţin, secretar de stat pentru Tehnologia Informaţiei în cadrul MCTI, care va prezenta rolul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei în sprijinirea IMM-urilor prin fonduri structurale. Tot despre bani va vorbi şi Călin Tatomir, director general al Cabinetului Călin Tatomir (CCT): bani nerambursabili pentru informatizare şi mai ales pentru implementarea standardului internaţional de securitate a informaţiei ISO 17799.

SolePAD este, de altfel, un eveniment care integrează toate componentele unei soluţii complete pentru o afacere în plină dezvoltare: arhivare electronică de la Terradox, comunicaţii telefonice la costuri competitive de la Net Point, soluţii complete de gestiune a întreprinderii de la Flamingo, echipamente eficiente de la Dell prin Sfinx/Lasting Group, mijloace de calculare a costurilor totale de deţinere a unei soluţii informatice de la Scop Computers, respectiv surse de finanţare de la Raiffeisen Bank şi programe de finanţare nerambursabile prin CCT.

Promovarea pe plan local a evenimentului organizat de Agora Media la Cluj Napoca este asigurată de partenerii media SolePAD, cu sprijinul Vitrina Advertising: Monitorul de Cluj, Săptămâna Clujeană, Antena 1 Cluj-Napoca, Ziua de Cluj, Clujeanul, Ziarul Clujeanul, MixFM Cluj, Radio Guerilla, Alpha TV, eWEEK România, PC Magazine România, SinteTIC, Net Report, Agora News.

SolePAD este o platformă solidă de informare asupra ofertei de soluţii informatice pentru scăderea costurilor şi eficientizarea administrării activităţii firmelor, respectiv a posibilităţilor de finanţare a achiziţiilor de aplicaţii şi tehniologie cu fonduri nerambursabile sau parţial rambursabile.

SolePAD este un instrument creat anume pentru conducătorii de companii din întreaga ţară care trebuie să ia decizii privind retehnologizarea întreprinderilor lor şi să se şi asigure că dispun de finanţarea necesară. Conceptul „all in one” se adresează persoanelor din conducerea acestor companii, scopul fiind de a oferi un serviciu integrat.

Scopul SolePAD este de oferi participanţilor soluţii de business pentru accelerarea timpilor de reacţie ai companiilor la mişcările pieţei, la cerinţele clienţilor, la constrângerile fiscale şi financiare. SolePAD este practic un „târg” business-to-business dedicat vitaminizării firmelor în ascensiune.

Programul evenimentului de la Cluj-Napoca este disponibil la www.solepad.ro.

Bucuresti, 14.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *