free download 78 travel guides written by experts

SolePAD ajunge la Arad

Joi, 11 iunie 2009, ora 9.30, Agora Media organizează prima ediţie SolePAD (Soluţii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Arad. Evenimentul se adresează omenilor de afaceri din judeţele Arad şi Hunedoara şi va avea loc în sala de conferinţe Vasile Goldiş a Hotelului Continental Forum din Arad. Invitaţi: Falcă, Municipiului Arad, şiBăcanu, Preşedinte Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Adresat Top Management-ului (director general, executiv, de achiziţii) şi responsabililor IT din IMM-uri, SolePAD este un Roadshow de tehnologie şi finanţări care promovează soluţii pentru scăderea costurilor şi eficientizarea afacerilor şi soluţii de finanţare.

Agenda conferinţei de la Arad va fi deschisă de Seceleanu, ESS SPO Manager în cadrul HP, cu prezentarea „Soluţii de virtualizare HP pentru IMM”. În continuare,  Sabina Uţă, Manager Regional Vânzări în cadrul Romtelecom, va trece în revistă pachetele de „Soluţii de comunicaţii” oferite de Romtelecom pe segmentul IMM. Pentru a îmbina în mod util soluţiile IT&C de reducere a costurilor cu soluţii de finanţare în domeniul IT, Maria Gagiu, Consilier Superior la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale din cadrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, va pune accent pe o serie de „Programe din fondurile structurale europene derulate prin MCSI”.  În finalul primei părţi a conferinţei, Vesa, Director Vânzări Net Consulting, le va vorbi participanţilor despre „Decizii bazate pe date”.

După o scurtă pauză, conferinţa va continua cu o secţiune dedicată soluţiilor de finanţare  pentru IMM-uri. Dominic Bucerzan, Director General al B&B Computer, va prezenta „ţii de finanţare pentru o infrastructură IT modernă”, în timp ce Cristian Şoimoşan, Consilier la OTIMMC Timişoara, se va axa pe „Asistenţa financiară pentru întreprinderi mici şi mijlocii acordată în cadrul Axei Prioritare AP1- Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient 2009”. În finalul conferinţei, Daniel Kapusy va vorbi despre „Accesare FS nerambursabile în domeniul TIC pentru sectoarele privat şi public”.

SolePAD Arad este promovat cu sprijinul partenerilor media IT TRENDS, Agora News, Calendar Evenimente, Zile şi Nopţi, MediaLook, PRwave Directory şi PRwave. Alţi parteneri: Business Software Alliance şi Byblos.

De reţinut: Agora Media vă aşteaptă joi, 11 iunie 2009, ora 9.30, în sala de conferinţe Vasile Goldiş a Hotelului Continental Forum din Arad, cu cele mai eficiente soluţii IT&C şi de finanţare pentru IMM-uri, oferite în cadrul primei ediţii SolePAD la Arad.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *