free download 78 travel guides written by experts

Software pentru casa si gradina

Magazinul on-line www.azsoft.ro, parte a companiei clujene PLUS COMPUTERS GROUP, unul din principalii jucatori ai pietei de IT, a adaugat gama de produse IDEAL HOME.

Gama contine produse software pentru design arhitectural  pentru casa si gradina.: Ideal Home 3D Home Design 5 Deluxe, Ideal Home 3D Home & Garden Design Suite 6 si Ideal Home 3 Home Design Deluxe 6. Cu putin ajutor din partea pachetului Ideal Home 3D Home Design 5 Deluxe, dumneavoastra puteti sa va decorati si modelati locuinta dupa bunul plac. Soft-ul ofera posibilitatea de a alege modul de vizualizare, 2D sau 3D, de a consulta tutorialele puse la dispozitie de profesionisti, de a personaliza diverse obiecte de decor, de a vizualiza produsul finit, etc.

Ideal Home 3D Home & Garden Design Suite 6 este un soft profesional cu ajutorul caruia puteti sa va creati o casa si o gradina de vis. Fie ca incepeti un proiect complex, fie ca doar experimentati noi idei, acesta va ofera urmatoarele optiuni: modelarea si personalizare diferitelor obiecte, folosirea graficii 2D si 3D pentru o mai buna perspectiva, consultarea diferitelor cataloage ce contin informatii utile despre orice tip de obiecte, consultarea cataloagelor despre plante, ingrijirea plantelor de casa, plus multe alte optiuni utile.

Ideal Home 3D Home Design Deluxe 6 este un soft profesional ce vine in ajutorul dumneavoastra cu idei noi de a construi si de a amenaja diverse locuinte. Acesta contine: peste o mie de planuri si proiecte care va pot inspira, editare 2D si 3D, tutoriale ce va ajuta pas cu pas sa ajungeti la final cu succes, unelte profesionale cu ajutorulc arora puteti modifica inaltimea, latimea forma diferitelor obiecte, si multe altele.

www.AZsoft.ro: Software de la A la Z! Magazin online de licente soft: Antivirusi, jocuri, aplicatii office, proiectare asistata, software educational si stiintific.Comod, avantajos si rapid.Livrare in toata tara.

DICTIONARE ELECTRONICE PE MEMORIE USB

Magazinul on-line www.azsoft.ro, parte a companiei clujene PLUS COMPUTERS GROUP, unul din principalii jucatori ai pietei de IT, a adaugat gama de produse DICTIONARE ELECRONICE

Pe memoria USB se afla un program care ofera accesul la 6 dictionare bilingve: Roman-Englez-Roman, Roman-German-Roman, Roman-Francez-Roman, Roman-Maghiar-Roman, Roman-Spaniol-Roman si Roman-Rus-Roman.

In functie de pretul platit, clientii vor putea inregistra la alegere unul sau mai multe dintre aceste dictionare.

Aceste dictionare sunt cele mai complete dictionare electronice disponibile, continand fiecare intre 400.000 – 500.000 definitii generale si de specialitate. Aplicatiile ruleaza direct de pe memoria USB (nu se intaleaza pe calculator), astfel incat clientii le pot purta in permanenta cu ei.       

Pe memoria USB sunt instalate în plus, gratuit: Dicţionarul Explicativ ROMÂN – RoDEX cu 230.000 definiţii, Dicţionarul Explicativ ENGLEZ – EnDEX cu 120.000 definiţii şi programul Codurile Poştale din România.

Pentru achitionarea produselor accesati www.azsoft.ro

Bucuresti, 20.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *