Baby Boom Show Virtual

Softvision inaugureaza al 14-lea sediu propriu, la Bucuresti

Luni, 3 noiembrie 2014, are loc deschiderea oficială a celui de-al doilea sediu propriu din capitală al SOFTVISION, cea mai mare companie românească de software outsourcing.

Inaugurarea imobilului coincide cu depãșirea pragului de 100 de angajați la filiala din București. Echipa își desfãșoarã activitatea în zona rezidențialã Charles de Gaulle – Arcul de Triumf, în douã clãdiri încãrcate de istorie, dar complet renovate și modernizate.

”Noul nostru sediu premium este situat pe strada Dr. Ion Cantacuzino. Clãdirea cu 5 niveluri are o suprafațã de peste 1000 de metri pãtrați și o capacitate de 85 de stații de lucru, la care se adaugã sãli de conferințã, o bucãtãrie, o salã de mese dotatã cu mini-bar și Fun Corner – spațiul de jocuri și relaxare. Ne place foarte mult arhitectura originalã a clãdirii, care a fost respectatã integral în timpul lucrãrilor de renovare, demarate în luna martie 2014. Interiorul este dotat conform celor mai noi standarde tehnologice și se înscrie în linia generalã de design a sediilor SOFTVISON. Spațiile de lucru sunt luminoase, fiecare etaj este colorat diferit și nu am uitat nici de plantele decorative, astfel încât sã ne bucurãm de un mediu de lucru cât mai cald și mai prietenos”, declarã George Stan, Director General SOFTVISION.

Cu aproximativ 1200 de angajați în cinci centre din țarã, SOFTVISION este lider între companiile de outsourcing software cu capital 100% românesc. Filiala din București a companiei este cea mai recent înființatã: primul sediu propriu, cu o echipã de 35 de oameni, a fost inaugurat cu un an în urmã, în data de 1 noiembrie 2013. ”Într-un singur an de zile, ne-am triplat echipa”, declarã Mihai Rãduțã, directorul filialei din București. ”Marea majoritate a colegilor sunt specialiști cu peste 5 ani de experiențã, care lucreazã cu toate tehnologiile existente pe piața de IT. Familia SOFTVISION s-a sudat foarte repede, pentru cã ne leagã nu numai munca, ci și pasiunile comune. Participãm împreunã la evenimente sociale și sportive și ne susținem unii pe alții.”

Având 16 ani de activitate și 16 sedii deschise în România și în SUA, SOFTVISION înregistreazã o creștere constantã a cifrei de afaceri și dezvoltã un amplu proces de investiții în echipã și în infrastructurã. Anul 2014 înseamnã deschiderea a 4 sedii noi atât în România (la Cluj-Napoca, Timișoara, Baia Mare și București), cât ºi în SUA (la New York), precum și participarea la cele mai prestigioase conferințe internaționale din domeniul IT, prin intermediul SOFTVISION University.

Bucuresti, 03.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *