free download 78 travel guides written by experts

SoftMinder.ro ofera modalitati performante de prezentare

Softminder.ro, primul portal de software profesional din Romania, anunta diversificarea modalitatilor de prezentare oferite companiilor IT locale. Astfel, companiile software inregistrate in cadrul portalului vor putea beneficia de o serie de instrumente eficiente de prezentare si promovare. Incluse in cadrul portalului sub denumirea de "materiale informative", aceste modalitati de prezentare sunt articole, comunicate de presa, studii de caz, analize de piata, white papers, data sheets, descrieri de produse, fise cu specificatii tehnice etc. Aceste materiale sunt afisate gratuit in cadrul Softminder.ro la sectiunea "Materiale informative". Alaturi de inscrierea informatiilor referitoare la companiile si solutiile software disponibile in Romania, prezentarea de materiale informative completeaza gama de servicii gratuite oferite de Softminder.ro. Avantajul major oferit de aceasta noua metoda de prezentare este imbunatatirea cantitativa si calitativa a nivelului de informare a pietei IT din Romania. De asemenea, prin aceasta facilitate, Softminder.ro ofera companiilor software libertate totala in modul de prezentare si promovare a portofoliului de produse si solutii.

"Suntem foarte incantati de aceasta oportunitate oferita de Softminder.ro", declara Mihai Scemtovici, Business Development Manager in cadrul SolvIT. "Posibilitatea de a prezenta descrieri de produse, fise cu specificatii tehnice si studii de caz imbunatateste semnificativ, atat promovarea companiei, cat si a portofoliului nostru de solutii, oferind o imagine completa si amanuntita asupra tuturor elementelor de interes pentru piata software locala", completeaza Mihai Scemtovici, Business Development Manager in cadrul SolvIT.

"Decizia de a oferi companiilor software posibilitatea de a prezenta gratuit materiale informative in cadrul Softminder.ro se integreaza in strategia noastra pe termen mediu si lung de a creste gradul de informare a populatiei din Romania", declara Oprea Netoiu, Managing Partner Softminder.ro. "Libertatea totala oferita companiilor in ceea ce priveste modalitatea de prezentare si promovare a solutiilor lor reprezinta cea mai buna metoda de a imbunatati cantitativ si calitativ nivelul de informatii referitoare la solutiile si companiile software locale", adauga Oprea Netoiu, Managing Partner Softminder.ro.

Bucuresti, 12.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *