free download 78 travel guides written by experts

Softlead și MedGuru – parteneriat pentru creșterea productivității în sectorul medical

SoftleadCare este legătura între aplicațiile software și clinicile medicale?

Cel mai util instrument de gestionare, monitorizare și creștere a performanțelor unei clinici medicale sau ale unui spital sunt, cu siguranță, aplicațiile informatice medicale alese și implementate în mod corespunzător. Astfel, o suită completă de soluții software de care are nevoie o clinică medicală include sisteme ce permit înregistrarea și controlul pacienților, crearea fișelor personalizate, precum și aplicații de management al documentelor, de gestiune a stocurilor, de salarizare și resurse umane, precum și multe altele.

Softlead răspunde cu succes acestor nevoi, oferind un set complet de aplicații software, care asigură creșterea performanțelor în fiecare dintre departamentele unei clinici medicale, fie că este vorba despre cele administrative, de resurse umane, contabilitate sau chiar pentru top management.

Acțiunile desfășurate în spațiul medical sunt numeroase și diferite, iar optimizarea fluxului de lucru și integrarea corectă a activităților operaționale și financiare este una esențială.

Prin parteneriatul dintre cele două platforme, Softlead sprijină clinicile medicale listate în cadrul MedGuru în procesul de alegere a soluțiilor informatice care se potrivesc dimensiunii și nevoilor confirmate de fiecare companie medicală.

Bucuresti, 28.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *