free download 78 travel guides written by experts

Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor primite de companiile software din platformă

Softlead, singurul marketplace dedicat aplicațiilor software de tip SaaS, cu rol de generator de lead-uri, anunță lansarea ColdLeadsApp, un instrument intern prin care companiile software ce dețin un cont activ în platformă pot accesa lista potențialilor clienți care le-au vizualizat profilele.

ColdLeadsApp va fi disponibil gratuit până la începutul anului 2020, din ianuarie funcționalitatea fiind disponibilă doar pentru acele companii care aleg un abonament Softlead. Mai multe detalii despre costuri și despre noile pachete pot fi solicitate pe adresa marketing@softlead.ro.

Care sunt beneficiile pe care le aduce ColdLeadsApp?

Creat pentru a suplimenta valoarea informațiilor venite prin canalele de generare de lead-uri proprii Softlead, ColdLeadsApp oferă numele companiilor care au vizitat profilul unei aplicații software din platforma Softlead.

ColdLeadApp

Modulul respectă 100% normele GDPR, oferind date preluate din baze de date publice și din Google Analitycs, ColdLeadsApp facilitând accesul la date.

Astfel, ColdLeadsApp și modulul de generare de lead-uri deja utilizat de peste 300 de companii software din România vor putea oferi date importante despre potențialii clienți ai aplicațiilor, precum și informații cu privire la relevanța soluțiilor software la nivelul pieței, în funcție de scoring-ul obținut.

Rapoartele sunt disponibile în secțiunea de Lead-uri a conturilor corporate din cadrul Softlead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *