free download 78 travel guides written by experts

SOFTEXPERT si Farmexim

Echipa SOFTEXPERT din Craiova (www.soft-expert.com) anunta semnarea contractului cu compania FARMEXIM, unul dintre primii cinci importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania.
 
FARMEXIM este prima companie de import si distributie nationala de medicamente infiintata in Romania, in 1990.

De 16 ani, FARMEXIM asigura necesarul de produse farmaceutice pentru aproximativ 2500 de clienti din toata tara, participand in mod activ la asigurarea si mentinerea starii de sanatate a populatiei si la imbunatatirea calitatii vietii.

Oferta FARMEXIM cuprinde toate clasele terapeutice, prin colaborarea cu peste 70 de furnizori, producatori de medicamente interni si externi.

SOFTEXPERT va implementa o solutie mobila complexa, pentru automatizarea fortei de vanzari si managementul relatiei cu clientii, care va avea la baza cele doua programe EXPERT Mobile Agent SFA si MedEXPERT CRM.

Noua solutie le va permite celor aproape 100 de utilizatori mobili FARMEXIM sa efectueze toate operatiunile de vanzare si promovare medicala in spitale si farmacii, in cadrul unui sistem integrat, in timp real, avand la dispozitie in teren toate informatiile din programele SFA si CRM, coroborate cu cele din sistemul ERP.

In acest mod, managementul va putea sa ia in cel mai scurt timp decizii de business si de marketing care vor duce la cresterea satisfactiei Clientilor si a eficientei echipei FARMEXIM.

Bucuresti, 8.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *