free download 78 travel guides written by experts

SOFTEXPERT la European Business Summit

In zilele de 16 si 17 martie, la Bruxelles, a avut loc a patra editie a acestei manifestari prestigioase, sub egida "Building a Europe of Excellence: Turning knowledge into growth" Printre speakeri s-au regasit  personalitati politice si economice de prestigiu, precum Dr Wolfgang Schüssel, Cancelarul Austriei, Jose Manuel Barroso, Presedintele Comisiei Europene, precum si presedintii unor corporatii ca Siemens, Shell, Mital Steel sau Skype.

//www.ebsummit.org

SOFTEXPERT a facut parte din delegatia Romaniei, alaturi de alte noua companii.

"Am avut o serie de discutii extrem de interesante si suntem in  curs de finalizare a unui parteneriat strategic impreuna o mare firma de software din Belgia.
Sloganul manifestarii – Transformarea cunoasterii in crestere – speram sa se aplice astfel si firmei noastre." a declarat Cristian Nicolae, Director de Marketing SOFTEXPERT.

La cina de gala, prezidata de Dr. Wolfgang Schüssel, Cancelarul Austriei  si Presedintele in exercitiu al UE, membrii delegatiei SOFTEXPERT au avut o intalnire deosebita cu Excelenta Sa, Dr.Ion Jinga, Ambasadorul Romaniei la Bruxelles, care a declarat :"Salut prezenta delegatiei Romaniei la aceasta manifestare, ca fiind parte dintr-o Europa a Excelentei si in acelasi timp, felicit compania SOFTEXPERT, care demonstreaza ca firmele romanesti din domeniul IT sunt extrem de dinamice si competitive pe piata occidentala."

In acest an, European Business Summit s-a bucurat de o participare record : 2.686 participanti, inclusiv 100 de speakeri de prestigiu. Ca o concluzie, mesajele principale au fost:

  • implementarea de reforme rapide pentru accelerarea cresterii economice si a numarului de locuri de munca in Europa 
  • comunicarea beneficiilor globalizarii
  • rezolvarea cat mai rapida a crizelor institutionale din EU.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *