Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Softelligence: Pana la sfarsitul anului, vom numara peste 100 de angajati

Softelligence, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, caută în următoarele luni ocuparea a minimum 25 de noi poziții, estimându-se până la finalul anului un număr de peste 100 de angajați. În primele luni din 2015, Softelligence a înregistrat o creștere accelerată, echipa dublându-se față de perioada similară din 2014.

Cele mai multe poziții vizează competețe tehnice precum Java, .NET, JavaScript/angular.js, mărindu-se și echipele de consultanți tehnici și ingineri Quality Assurance. Există oportunități de angajare și în departamentele de vânzări, resurse umane și marketing. Mai mult decât atât, alături de angajații cu experiență, compania caută și tineri pasionați de dezvoltare software, la început de carieră, pentru programe de internship și practică plătite.

“Peste 90% dintre angajații noștri din ultimii ani sunt în continuare alături de noi, un rezultat mult peste media pieței. Într-un domeniu IT extrem de competitiv, în care există o disproporție clară între cerere și ofertă, dorim să atragem alături de noi profesioniști ce pot îmbina competențele tehnice și cunoștințele de business, dând dovadă de agilitate și performanță în activitatea de zi cu zi.”, menționează Mihaela Dinu, Director Resurse Umane Softelligence.

Softelligence oferă angajaților companiei programe de dezvoltare și perfecționare personalizate, certificări recunoscute la nivel internațional (PMP, CBAP, Microsoft, Oracle), cât și oportunitatea participării la diverse conferințe și training-uri de specialitate. Pe lângă oportunitățile de mentorat, compania dezvoltă activ și programe de intraprenoriat, dând șansa angajaților să își prezinte ideile de business, cele mai valoroase ajungând chiar să fie puse în practică.

“Suntem o companie cu proiecte internaționale și ambiții mari, cu provocări continue ce susțin dezvoltarea angajaților, cu un mediu de lucru plăcut și echipă dedicată. Prin tot ceea ce facem la nivel intern dăm dovadă de echilibru: pentru a-i atrage în echipa noastră pe cei mai buni, trebuie să le oferim o recompensă pe măsură.“, continuă Mihaela Dinu.

În primul semestru din 2015, Softelligence a înregistrat o creștere de 60% față de perioada similară din 2014, estimându-se pentru anul în curs o cifră de afaceri de peste 2 milioane euro. Pentru mai multe informații despre proiectele realizate de companie, puteți vizita site-ul: www.softelligence.ro.

Bucuresti, 28.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *