Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sofiei Vicoveanca ii place sa faca hainute pentru papusi

Vezi ce alte pasiuni mai are îndrăgita interpretă, duminica aceasta, la Gabi Firea Show!

Pe scenă este glasul de aur al Bucovinei, un artist îndrăgit care face cinste românilor, însă nu foarte multe lucruri se ştiu despre Sofia Vicoveanca, cea de dincolo de celebritate. Duminica aceasta, de la 13.30, la “Gabi Firea Show”, telespectatorii se vor bucura de o adevărată sărbătoare a spiritului românesc alături de Sofia Vicoveanca. Cântăreaţa va dezvălui lucruri neştiute despre viaţa ei, despre pasiunile ascunse, despre familie şi secretele unei frumoase profesii. Puţini cunosc faptul că între pasiunile ei se numără şi aceea de a confecţiona hăinuţe pentru păpuşi. Cele care îi oferă cu mare drag păpuşile sunt chiar nepoatele artistei, iar Sofia Vicoveanca reuşeşte să le încânte de fiecare dată privirea prin creaţiile ei. Duminica aceasta, interpreta va vorbi despre aceasta pasiune şi nu numai. Mai mult, un frumos cadou surpriză o aşteaptă în platou la “Gabi Firea Show”. Despre ce este vorba rămâne de văzut duminică, de la 13.30, la Antena 1!

Sofiei Vicoveanca îi vor fi alături la “Gabi Firea Show” nepoatele, dar şi prietena ei bună, Elise Stan. Pentru a omagia această interpretă deosebită, o valoare a muzicii româneşti, vor mai veni în platoul emisiunii şi Cristina Stamate, Gabriel Dorobanţu, Eugen Cristea, dar şi balerina Monica Cherecheş.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *