free download 78 travel guides written by experts

Sofia Vicoveanca merge la vanatoare de vulpi

Vezi ce alte declaraţii incendiare a făcut într-un interviu buclucaş la Plasa de stele!

Cine s-ar fi gândit că Sofia Vicoveanca este mare amatoare de vânătoare, că are foarte multe trofee din această activitate sau că tablourile pe care le pictează nu sunt vândute pe bani, ci sunt date pe produse alimentare? Dar că îndrăgita interpretă ştie lucruri secrete despre Dan Negru printre care şi faptul că prezentatorului îi plac foarte mult poneii? Cu siguranţă nimeni până la Viorel Gaiţă care a pus la cale un nou interviu buclucaş. Astăzi, de la 20.20, vezi cum îi vor fi răstălmăcite declaraţiile Sofiei Vicoveanca la “Plasa de stele”!

Tot în această ediţie a emisiunii, Julia Jianu va avea parte de o farsă spectaculoasă. Pentru că maşina ei se afla în service, vedeta a împrumutat automobilul unui prieten pentru a merge la o întâlnire profesională. Ajunsă acolo, Julia a lăsat maşina într-o parcare subterană, însă la întoarcere a avut parte de un mare şoc. Pentru această farsă, echipa de la “Plasa de stele” a mutat efectiv pereţii din loc! Astăzi, telespectatorii o vor vedea la “Plasa de stele” şi pe Maria Cârneci într-un spot publicitar incredibil pentru parfumul “Fânul”.

Vezi cum au evoluat farsele şi ce reacţii au avut vedetele implicate, astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *