free download 78 travel guides written by experts

Sofia Vicoveanca a retrait momente deosebite la Gabi Firea Show

Duminica aceasta, glasul de aur al Bucovinei, îndrãgita Sofia Vicoveanca a fost omagiatã în emisiunea Gabi Firea Show. Alãturi de nepoatele sale, dar şi de buna sa prietenã, Elise Stan, Sofia Vicoveanca a retrãit momente importante din cariera şi din viaţa sa personalã, iar emoţiile şi-au spus cuvântul. Surprizele una şi una, minuţios pregãtite de echipa Gabi Firea Show au bucurat-o nespus pe îndrãgita doamnã a muzicii româneşti, Sofia Vicoveanca.

Gabi Firea a omagiat duminica aceaasta una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare româneşti, glasul de aur al Bucovinei, Sofia Vicoveanca. Înconjurată de oameni dragi, de nepoatele ei şi de prieteni buni, artista a dezvãluit lucruri nespuse dintr-o istorie de viaţã trãitã frumos. Telespectatorii au avut ocazia sã o descopere pe îndrãgita artistã în noi şi noi ipostaze şi sã-i cunoascã pasiunile.

Puţini cunosc faptul că între pasiunile ei se numără şi aceea de a confecţiona hăinuţe pentru păpuşi. Cele care îi oferă cu mare drag păpuşile sunt chiar nepoatele artistei, iar Sofia Vicoveanca reuşeşte să le încânte de fiecare dată privirea prin creaţiile ei. Un alt moment deosebit care a impresionat-o până la lacrimi pe Sofia Vicoveanca a fost un moment de balet – un spectacol pe care Sofia Vicoveanca îl urmăreşte cu emoţie de fiecare dată, savurând fiecare secundă.

Invitată în platoul emisiunii a fost şi balerina Monica Cherecheş care a pregătit un moment deosebit de balet pentru Sofia Vicoveanca şi telespectatorii Antena 1, iar la vederea acestui moment, ochii Sofiei Vicoveanca s-au umplut de lacrimi, cântăreaţa recunoscând că baletul o impresionează în general şi că s-a mai întâmplat ca un astfel de spectacol să o emoţionze atât de tare. Prieteni dragi i-au fost alãturi Sofiei Vicoveanca la Gabi Firea Show: Cristina Stamate, Gabriel Dorobanţu şi Eugen Cristea, care au i-au încântat pe telespectatorii Antena 1 cu momente deosebite.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *