Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Soferii romani pot sa gaseasca cea mai apropiata pensiune prin intermediul telefonului mobil

Începând de astăzi, șoferii români pot să găsească pensiunile la nivelul întregii țări prin intermediul telefonului mobil, conform aplicației Auto.ro.

Pentru a veni încă o dată în întâmpinarea șoferilor români aflați în trafic, Auto.ro a dezvoltat secțiunea Pensiuni din cadrul aplicației de mobil oferind localizarea pe hartă a celor mai apropiate pensiuni de locul în care se află prin indicarea direcției și sensului de mers. Șoferii vor putea face astfel rezervarea direct din telefonul mobil, chiar dacă se află în trafic.

Odatã cu dezvoltarea secțiunii Pensiuni, șoferii vor putea localiza peste 4.000 de pensiuni existente în zonele turistice și în marile orașe din România. De asemenea, șoferii au posibilitatea sã evalueze fiecare pensiune în parte prin comentariile și recomandãrile publicate de cãtre alți utilizatori care au beneficiat de serviciile pensiunilor respective.

Aplicația dedicată șoferilor din România este disponibilă gratuit atât în versiunea pentru Android cât și în versiunea pentru iOS și este susținută de parteneriatul dezvoltat recent cu Vodafone România. Principalele servicii auto accesate de peste 120.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri auto, taxi-uri, asistență rutieră, parcări și promoții la serviciile auto oferite.

“Gradul de utilizare a serviciilor din domeniul auto, numărul ridicat de descărcări și recenzii pozitive confirmă faptul că șoferii români s-au adaptat rapid la facilitățile oferite de aplicația Auto.ro. Dezvoltam în mod continuu noi facilități și avem convingerea că parteneriatul cu Vodafone România semnifică un pas important în creșterea nivelului de informare și confort oferit șoferilor români posesori de smartphone-uri”, a declarat Sorin Manică, Director Dezvoltare Auto.ro.

Bucuresti, 28.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *