free download 78 travel guides written by experts

Soferii romani apreciaza utilitatea aplicatiilor de mobil

Șoferii români utilizează tot mai mult noua tehnologie a telefoanelor inteligente și facilitățile oferite de acestea, alegând să utilizeze aplicații de mobil utile, conform statisticilor Apple Store și Google Play.

Există un trend al aplicațiilor de mobil care vin în sprijinul șoferilor români. Google a lansat de curând în România facilitatea Traffic din Google Maps, utilizatorii de smartphone-uri putând verifica astfel starea traficului în timp real. O aplicație foarte utilă, apreciată și prezentă în topuri este cea dezvoltată de Auto.ro, fiind prima aplicație din România care oferă șoferilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află.

La scurt timp de la lansare, aplicația dezvoltată de Auto.ro se află pe primele locuri în topul preferințelor românilor privind aplicațiile gratuite atât pentru iOS, înregistrând în Apple Store peste 35.000 download-uri și 500 review-uri, cât și pentru versiunea Android unde în cele două săptămâni de la lansare s-au înregistrat în Google Play peste 17.000 download-uri și 150 review-uri, majoritatea fiind pozitive.

Noua tehnologie vine în întâmpinarea nevoilor oricărui șofer, facilitând accesul la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde în România: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, asistență rutieră, parcări, constatări accidente, promoții la diverse servicii auto și alte puncte de interes.

Aplicația dezvoltată pentru versiunile Android și iOS deține o bază de date de peste 15.000 adrese, este gratuită, fiind singura aplicație care permite adăugarea anunțurilor auto direct de pe telefonul mobil. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet. În plus, șoferii români au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes și pot apela direct din aplicație firma care oferă serviciul auto de care au nevoie.

“Numărul de descărcări, comentarii, review-uri pozitive și gradul de utilizare confirmă faptul că aplicația Auto.ro este utilă și foarte apreciată în rândul șoferilor români”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit:
Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro
Versiunea pentru iPhone: //itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8.

Bucuresti, 25.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *