free download 78 travel guides written by experts

Sodexo România este True Leader pentru anul 2015

· True Leaders, organizat de ICAP România, premiază companiile cele mai performante din România
· Sodexo a înregistrat EBITDA de 28 milioane de lei în 2015 și o creștere cu peste 3% a numărului de angajați

Sodexo România a primit distincția de True Leader din partea ICAP România, în cadrul Galei premiilor True Leaders pentru anul 2015, eveniment aflat la prima ediție.

True Leaders premiază companiile de top din România care au reușit să se remarce prin îndeplinirea simultană a patru criterii: profitabilitatea ridicată (printre primele 500 de companii din România în baza EBITDA), creșterea numărului de angajați (2015 vs 2014), risc de creditare scăzut, precum și ocuparea poziției de lider în sectorul de activitate. Această distincție promovează antreprenoriatul sănătos și practicile pozitive de afaceri.

Sodexo România s-a remarcat prin EBITDA de 28 de milioane de lei și o creștere a numărului de angajați de peste 3%.

„True Leaders selectează și promovează companiile care au obținut rezultatele cele mai bune pe piața din România și ne bucură că suntem printre câștigătorii primei ediții a evenimentului. Recunoașterea meritelor companiilor lider este un semn de progres pentru orice economie, încurajând performanța mediului de afaceri”, declară Adina Popa, Director de Marketing și Dezvoltare la Sodexo Benefits & Rewards România.

În urma evaluării ICAP, din cele 500 de companii românești de top au fost selectate 86 de companii care îndeplinesc criteriile ICAP și sunt True Leaders.

ICAP România este membră a ICAP Group, cel mai mare grup de informații de afaceri din sud-estul Europei și una dintre puținele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe ca „Agenție de Credit Rating”.

RECOMANDAM:  Din 2015, peste jumătate dintre conexiunile la internet fix din România permit viteze de peste 100Mbps
f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################