free download 78 travel guides written by experts

Sodexo: Pana la 30% din totalul tichetelor de masa vor fi emise pe carduri in urmatorii 3 ani

  • SodexoPrimele companii care vor adopta cardurile de masă activează în tehnologie
  • Sodexo va emite 8% din volumul total de tichete de masă în format electronic în primul an de la introducere

Compania Sodexo, jucător de top pe piaţa românească a tichetelor, a identificat, în urma unui sondaj derulat în rândul companiilor partenere, principalele tendinţe cu privire la intenția acestora de a adopta tichetele de masă în format electronic. Începând de anul acesta, Sodexo emite carduri de masă Gusto Pass, iar angajatorii și angajații pot opta pentru tichete de masă în format electronic sau pe hârtie.

Cele mai multe dintre companiile care intenționează să acorde tichete de masă în format electronic angajaţilor în următoarele 12 luni activează în tehnologie. Printre primele companii care vor adopta tichetele pe suport card sunt din: IT, telecomunicații, ecommerce, Business Process Outsourcing (BPO) și call center.
Sodexo estimează că, din totalul tichetelor de masă pe care le va emite în primul an de la introducerea voucherelor electronice, aproximativ 8% vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total.

„Sub conceptul «Tehnology for Humans», cardurile de masă Gusto Pass le oferă companiilor și angajaților acestora acces la cele mai noi tehnologii și simplifică atât procesele de distribuire a tichetelor, cât și modalitățile de folosire”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Sodexo Gusto Pass

Cea mai mare rețea de comercianți
Sodexo a anunțat deja primele mari parteneriate cu trei rețele de magazine: Carrefour, Mega Image și Profi, în cadrul cărora vor putea fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass. În prezent, rețeaua de comercianți la care pot fi utilizate cardurile de masă Sodexo Gusto Pass acoperă peste 85% din teritoriul țării, fiind astfel cea mai mare rețea la care pot fi utilizate tichetele de masă în format electronic.

Rețeaua de comercianți va continua să se extindă, astfel că Sodexo va oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card. În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

Sondajul Sodexo a fost realizat în intervalul mai – iunie 2015, pe un eșantion de 3000 companii care activează în România.

Bucuresti, 02.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *