Socrate pentru distributie

Socrate eficientizează activitatea firmelor de distribuţie

Socrate, sistemul integrat de gestiune a întreprinderii dezvoltat de compania Bit Software se integrează cu soluţii de automatizare a forţei de vânzări, pentru a oferi o soluţie completă firmelor de distribuţie din România.

Firmele din domeniul distribuţiei sunt nevoite să gestioneze portofolii de produse din ce în ce mai diversificate, canale de distribuţie complexe, cu cerinţe stricte, raportări şi analize complicate.

Pentru a răspunde provocărilor tot mai mari din acest sector de activitate, Socrate oferă funcţionalităţi dezvoltate special pentru firmele din domeniul distribuţiei care doresc informatizarea depozitelor, punctelor de lucru şi a sediului central şi care lucrează cu agenţi proprii de vânzări.

La ora actuală Socrate se integrează cu diferite soluţii de automatizare a forţei de vănzări, şi anume: Arobs Optimal SFA, Digital SFA, şi Optima SFAS  şi este în curs de integrare cu soluţia SFA Festino de la Set Mobile.  Integrarea  cu soluţii de tip SFA  are ca rezultat creşterea productivităţii forţei de vânzări prin automatizarea şi monitorizarea ei, accesul rapid la informaţii şi reducerea cheltuielilor de distribuţie. Acestor beneficii li se adaugă cele deja oferite de sistemul integrat Socrate prin pachetele sale: Financiar, Comercial, Producţie şi Management Strategic.

Pentru îmbunătăţirea raportării şi luarea deciziilor în timp real, un set de rapoarte specifice activităţii de distributie este pus la dispoziţia utilizatorilor şi factorilor cheie din companii : vânzări realizate versus vânzări preconizate, vânzări grupate pe agent, facturi scadente pe agent, tablou de stoc curent, cash şi active disponibile etc.

Printre firmele distribuitoare din România care folosesc acum sistemul integrat Socrate
se numără: Felvio Craiova, Grirom International, Ion Moş, Mat Craiova, Piritex Brazi, Primex Distribution Group, Romprix Exim, Top Market Cluj, Gabi’s & Pappa Reale Braşov, Kronmat Braşov, Complex Braşov, Vendis Brăila.

Pentru mai multe informatii despre Bit Software si Socrate vă rugam să ne contactaţi la adresa: info@bitsoftware.ro sau să ne vizitaţi la www.bitosftware.ro, www.socrateplus.ro

Bucuresti, 20.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *