Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Socrate+ ERP si SocrateSalarii, compatibile cu SQL Server 2012

Socrate+ ERP și SocrateSalarii, două dintre soluțiile de business ale BITSoftware, sunt compatibile de acum cu cea mai nouă tehnologie de la Microsoft, SQL Server 2012. Testele efectuate de specialiștii BITSoftware au demonstrat că atât sistemul integrat de gestiune a afacerii cât și aplicația de salarizare pot fi rulate în condiții optime pe SQL Server 2012, astfel încât utilizatorii celor două soluții de business să poată avea acces la cele mai noi generații de software.

SQL Server 2012 este disponibil în trei ediții, adaptate nevoilor oricărei companii, și vine cu o serie de beneficii majore pentru utilizatori, cum ar fi:
– o disponibilitate de 100% a datelor și protecție impotriva dezastrelor, reducând semnificativ întreruperile de activitate, datorită funcționalității SQL Server AlwaysOn.
– o explorare mult mai rapidă a datelor, indiferent de mărimea, tipul sau sursa acestora, permițând în același timp descoperirea unor noi perspective de analiză a datelor ca urmare a funcționalității Power View.
– capabilități extinse de gestionare a datelor, atât pe infrastructura IT a clientului, cât și în cloud, oferind suport pentru 64 de resurse și un control mai riguros al utilizării CPU.
– optimizarea activității derulate de departamentele IT atât pe serverul propriu, cât și în cloud, ca urmare a noilor instrumente de lucru disponibile pe SQL Server 2012: Management Studio și LocalDB.
– scalabilitate ridicată și condiții de licențiere accesibile, în funcție de nevoile și dezvoltarea fiecărei afaceri.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *