free download 78 travel guides written by experts

Socrate+ ERP este integrat nativ cu un modul de Business Intelligence

Integrarea unei aplicaţii de BI peste o soluţie ERP a devenit o opţiune din ce în ce mai interesantă pentru multe companii de pe piaţa românească. Din acest motiv, BITSoftware a decis să integreze nativ în soluția sa ERP Socrate+ o componentă de Business Intelligence susținută de platforma MicroStrategy.

Primul modul BI integrat în Socrate+ – Financial Reporting Analysis Module – folosește ca sursă de date modulul de bugete și contabilitate al soluției ERP dezvoltată de BITSoftware și implementată în zeci de companii în ultimii 15 ani. 

Prin această abordare, BITSoftware dorește să aducă uneltele de raportare BI la un nivel mult mai apropiat de cel al consumatorului de analiză de business, faţă de ceea ce oferea până acum tehnologia OLAP.

BITSoftware, de 18 ani pe piața românească de soluții ERP, CRM și Business Intelligence, a devenit de la începutul acestui an reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluții de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul încheiat, BITSoftware și MicroStrategy urmăresc dezvoltarea și distribuirea pe piața din România a celei mai complexe și complete soluții de Enterprise Business Intelligence. MicroStrategy reprezintă platforma principală cu care sunt dezvoltate soluții BI de tip Enterprise, nucleul acestor soluții fiind format din arhitectura unică pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre îmbinând toate stilurile de raportare: raportare web avansată, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive și tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web.

Braşov / Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *