free download 78 travel guides written by experts

Socrate+ aduce magazinelor SPAR avantajul competitiv al preturilor mici

SC RETAIL FOODS COMP SRL Braşov, deţinătorul reţelei de supermarketuri SPAR din Braşov şi Sfântu Gheorghe, a decis, la sfârşitul anului 2010, implementarea soluţiei ERP de la BITSoftware pentru planificarea resurselor strategice ale firmei şi gestionarea întregii activităţi din cadrul celor 4 magazine. Implementarea Socrate+ răspunde necesităţilor de controlare şi eficientizare a întregului flux operaţional al magazinelor SPAR, de la necesarul de aprovizionat, comenzi furnizori, recepţii, gestiune stocuri, vânzare, control financiar şi contabil, până la salarii, mijloace fixe şi analize decizionale. Utilizarea sistemului de gestiune de la BITSoftware permite reprezentanţilor SPAR aplicarea unei strategii de vânzare controlată, care aduce lanţului de magazine avantajul competitiv al preţurilor mici. Folosirea soluţiei ERP Socrate+ duce la micşorarea semnificativă a costurilor operaţionale, la optimizarea spaţiului de depozitare, permiţând urmărirea aşezării mărfii, inventare pe zone, respectiv pe categorii de produse, şi determină o reducere a costurilor de aprovizionare ca urmare a planificării optime a achiziţiilor.

Socrate+ ERP urmează să fie implementat în următoarea perioadă şi la noile magazine din reteaua Spar ce urmeaza a fi deschise.

Despre Retail Foods Comp srl (francizor SPAR)

Retail Foods Comp srl are ca activitate de bază vânzarea cu amănuntul a bunurilor de larg consum, achiziţionând în 2009 franciza pentru cele 4 unităţi SPAR pe care le deţine de la SPARr International pentru România. Urmare activităţii desfăşurate în cei aproape doi ani, SPAR International oferă companiei Retail Foods Comp sprijin comercial în a dezvolta brandul SPAR în România. Astfel, în perioada imediat următoare este prevăzută dezvoltarea mai multor magazine, care să aducă plusvaloare reţelei.

Despre Socrate+

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând în ultimii 15 ani, zeci de poveşti de succes în retail, distribuţie şi industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. Socrate+ este bazat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului şi industriei alimentare, experienţa îndelungată în lucrul cu aceste firme şi numărul clienţilor care o utilizează recomandând Socrate+ drept o soluţie matură, ce ajută la eficientizarea activităţii, reducerea costurilor şi creşterea competitivităţii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. Mai multe informaţii despre BITSoftware şi soluţiile noastre se găsesc la adresa www.bitsoftware.eu.

Bucuresti, 21.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *